Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Sienni Spaans

Sienni Spaans is werkzaam als tandartsassistente bij Tandartspraktijk Dronten.

Sienni is 10 jaar geleden begonnen in de praktijk waar ze op dat moment zelf patiënt was:

“als patiënt had ik altijd een leuk gesprek met de tandarts en toonde ik veel interesse in zijn werk.”

Op een dag ontving ik een email met de vraag of  in de tandartspraktijk wilde komen werken. Ik heb zelf aan The London School public relations en Mass communications gestudeerd dus ik had geen enkele ervaring in de tandheelkunde. Toch twijfelde ik geen moment, ik was op dat moment bezig om Nederlands te leren en het leek mij een mooie gelegenheid om dit in de praktijk te brengen.

Ik ben in eerste instantie begonnen als assistente in de omloop. Een assistente in de omloop desinfecteert de materialen, ruimt de behandelkamers op en maakt voor elke nieuwe patiënt de behandelkamer op orde.

Na dit een aantal maanden te hebben gedaan was ik toe aan de volgende stap en ben ik begonnen als stoel assistente. Ik heb jaren met heel veel plezier in deze praktijk gewerkt en na mijn verhuizing naar Dronten drie jaar geleden doe ik dit ook met heel veel plezier bij Tandartspraktijk Dronten.”

Kun je jouw tandarts van vroeger nog herinneren? Wat voor persoon was dat?

Ja, dit was een hele lieve rustige man. Ik ging er dan ook altijd met veel plezier heen.

Hoe ben je bij Tandartspraktijk Dronten terecht gekomen?

Ik zocht naar een nieuwe tandarts in Dronten en de website van Tandartspraktijk Dronten sprak mij erg aan. Op dat moment hadden ze heel erg toevallig een vacature voor een tandartsassistente op de site staan. Ik heb toen gelijk gesolliciteerd en werd tot mijn grote plezier direct aangenomen.

Wat doe jij om te zorgen dat elke patiënt tevreden de deur uitgaat?

Ik zorg ervoor dat een patiënt zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de behandeling. Dit doe ik door altijd goed te luisteren naar wat de patiënt wilt en hier zo veel mogelijk op in te haken.

Het belangrijkste vind ik dat elke patiënt pijnvrij en met een glimlach de deur uitgaat.

Wat is een van de mooiste momenten in je carrière tot nu toe?

Er zijn heel veel mooi momenten geweest. Het is altijd speciaal dat een patiënt een cadeautje geeft omdat ze dankbaar zijn.  één keer was er een patiënt die een heel bloemstuk had gemaakt met bloemen uit zijn eigen tuin. Heel bijzonder dat iemand die moeite voor je wilt nemen.

Waarom vind je dat mensen voor Tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Omdat wij de beste zorg in tandheelkunde geven. We gaan met de tijd mee, we gebruiken de meest recente technieken en moderne apparatuur.

Maak een afspraak met Sienni Spaans

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven