Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Behandelingen / Met spoed een tandarts nodig?
Tandartspraktijk Dronten / Met spoed een tandarts nodig?

Spoed tandarts Dronten

Heeft u ernstige pijn en zoekt u een spoed tandarts Dronten? Bij Tandartspraktijk Dronten proberen wij u dezelfde dag nog te helpen. De specialisten van Tandartspraktijk Dronten staan voor u klaar om u tandheelkundige hulp aan te bieden in gevallen van ernstige en acute pijn. Indien u een spoedbehandeling nodig heeft, dient u altijd eerst telefonisch contact op te nemen via: 0321 314 538.

Wanneer heb ik een spoed tandarts behandeling nodig?

Regelmatig vragen patiënten zich af wanneer het desbetreffende probleem met spoed behandeld dient te worden. Dit bepaalt u voornamelijk zelf. Mocht u hierover twijfelen, neem dan in elk geval telefonisch contact met ons op. Dan overleggen wij samen met u de noodzaak van een spoedbehandeling. Spoedgevallen die regelmatig voorkomen zijn:

  • Loszittende of uitgeslagen tanden door een ongeval of slag
  • Ernstige en onhoudbare kiespijn in combinatie met een dikke wang
  • Nabloedingen na het trekken van een tand of kies
  • Afgebroken tanden
  • Uitvallende vullingen en/of kronen

Spoedgeval in het weekend?

Heeft u een acuut spoedgeval in het weekend? U kunt op zondag ook telefonisch contact opnemen met de spoed tandarts Amsterdam. U wordt dan geholpen door de receptionistes van onze collega praktijk Tandarts Jordaan. In geval van nood kunt u daar diezelfde dag nog geholpen worden.

Geen patiënt bij Tandartspraktijk Dronten? Geen probleem!

Het is niet noodzakelijk om ingeschreven te staan bij Tandartspraktijk Dronten wanneer u een spoed tandarts Dronten nodig heeft. Wél is het nodig de volgende informatie mee te nemen naar de tandartspraktijk waarbij u de spoedbehandeling laat plaatsvinden:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Uw zorgpas
  • Een pinpas indien u (nog) geen patiënt bent

De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan die van een reguliere behandeling bij Tandartspraktijk Dronten. Daarnaast worden de kosten van een spoedbehandeling op dezelfde manier vergoed bij uw verzekeringsmaatschappij als reguliere tandartsbehandelingen. Indien u geen patiënt bent bij Tandartspraktijk Dronten dient u direct na de behandeling met uw pinpas te betalen.

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Vandaag gesloten, morgen van tot