Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Swifterbant

Tandarts Swifterbant

Woont u in Swifterbant en bent u op zoek naar een goede tandarts? Een tandarts waar u zich welkom voelt en waar u met al uw vragen terechtkunt?

Op slechts 8 minuten rijden van Swifterbant vindt u Tandartspraktijk Dronten. Een toonaangevende tandartspraktijk met een hecht team met verschillende tandartsen en specialisten.

Tandartspraktijk Dronten

 • Fijne tandartspraktijk in de omgeving van Swifterbant met moderne apparatuur en de nieuwste technieken
 • 5 dagen en 2 avonden per week geopend
 • Wij werken volgens landelijk vastgestelde tarieven, ook in de avond
 • Ruime parkeergelegenheid voor de praktijk

Gezonde tanden en een goed verzorgd gebit zorgen ervoor dat je meer zelf vertrouwen hebt en vaker glimlacht. Wanneer je regelmatig op controle gaat, weet je zeker dat je gebit goed wordt gecontroleerd, dat problemen snel verholpen of zelfs voorkomen kunnen worden. Ons doel  is dan ook om uw gebit gezond te krijgen en dit de rest van uw leven zo te houden!

Tandheelkundige behandelingen Swifterbant

Onze hedendaagse praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot en met implantologie, orthodontie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde en uitgebreide restauratieve tandheelkunde.

Orthondontie Swifterbant

Bent u op zoek naar een tandarts in Swifterbant waar u ook terecht kunt voor orthodontie? Bij tandartspraktijk Dronten hebben wij jarenlange ervaring met orthodontie, zowel met de onzichtbare Spark aligner beugel of de insignia beugel.

De spark aligners zijn speciaal op maat gemaakte bitjes die u over uw tanden plaatst. Deze kunt u zelfstandig indoen en uitnemen. Tijdens het dragen worden de tanden voorzichtig in beweging gebracht. Deze aligners zijn doorzichtig, dus ze vallen nauwelijks op. Op deze manier kunt u zonder dat het opvalt toewerken naar een stralend recht gebit.

De insigniabeugel is een individueel gemaakte brackets beugel. Dit systeem wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw mond, met behulp van 3D technieken van Isignia. Met insignia werken we voorspelbaar en precies aan het mooiste en beste eindresultaat voor jouw mond.

Mondhygiëniste Swifterbant

In onze gezellige, hedendaagse praktijk in het winkelcentrum van Dronten bieden we uitstekende mondzorg met persoonlijke aandacht. Onze deskundige mondhygiënistes werken met de modernste apparatuur in een ontspannen sfeer. Een gezond gebit begint bij een goede mondverzorging. Bij Tandartspraktijk Dronten staan de gezondheid van uw gebit en een mooie glimlach centraal.

Kindertandarts Swifterbant

Van gezonde kiezen en tanden hebben kinderen hun leven lang plezier! Wij bieden extra zorg en aandacht aan kinderen binnen tandartspraktijk Dronten. Wij weten kinderen op hun gemak te stellen waardoor een tandartsbezoek niet eng of spannend hoeft te zijn, maar zelfs leuk.

 • Wij creëren een prettige en positieve omgeving voor uw kind
 • Uw kind krijgt alle tijd die nodig is voor de behandeling
 • Wij werken volgens de “Gewoon Gaaf” methodiek

Spoedtandarts Swifterbant

Heeft u tand- of kiespijn of denkt u dat er een ander probleem is in uw mond. Neem dan contact op met onze tandartspraktijk. Wij streven erna om u zo snel mogelijk te helpen. Wij zijn op het volgende nummer telefonisch bereikbaar: 0321-314538.

Op de zondag kunt u in het geval van spoed ook contact opnemen met de spoedtandarts in Amsterdam.

Inschrijven

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal op korte termijn mogelijk. U kunt zich hier online inschrijven.

Contact en openingstijden

Heeft u nog vragen over uw gebit, onze behandelingen of andere zaken die u niet op de site kunt vinden vul dan het contactformulier in.

Wij hanteren de volgende openingstijden:

 • Maandag 08:15 – 21:30
 • Dinsdag 08:15 – 17:30
 • Woensdag 08:15 – 21:30
 • Donderdag 08:15 – 17:30
 • Vrijdag 08:15 – 17:30

Bereikbaarheid tandartspraktijk Dronten vanuit Swifterbant

Vanuit Swifterbant is Tandartspraktijk Dronten goed te bereiken.

Met de auto:

Vanuit Swifterbant rijd u de Dronterringweg op richting Dronten.  In Dronten volgt u het bordje centrum. Wij zijn gevestigd aan de grootte parkeerplaats van het winkelcentrum Suydersee.

Met het openbaar vervoer :

Vanuit Swifterbant neem u bus 146 (richting Dronten), na slechts 15 minuten kunt u uitstappen bij de bushalte: Centrum Dronten, deze bushalte ligt op 3 minuten lopen van onze praktijk.

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven