Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Emmeloord

Tandarts Emmeloord

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in de buurt van Emmeloord? Bij de tandarts in Dronten staan de deuren altijd open. Bij ons heeft u geen lange wachtlijsten en kunt u zich snel en makkelijk inschrijven. Tandartspraktijk Dronten is er voor het hele gezin, ook in de avonduren.

Registreer u direct als nieuwe patiënt.

Voor aanvullende informatie of inschrijven kun u ons bellen op: 0321-314538.

Tandartspraktijk Dronten

 • Brede openingstijden 
 • Ervaren met angstige patiënten
 • Hoge kwaliteit en duurzaamheid
 • Ontspannen sfeer
 • Speelse en voorzichtige behandelingen voor kinderen

Onze behandelingen

 • Periodieke controle
 • Mondhygiëne
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kronen en bruggen
 • Kinderen
 • Beugels
 • implantaten

Orthodontie Biddinghuizen

Ook voor het plaatsen van een beugel kunt u terecht bij Tandartspraktijk Dronten.

U heeft hierbij de keuze uit twee methodes:

 • Spark aligner:

Voor een comfortabele en onopvallende gebitscorrectie maakt u gebruik van de vrijwel onzichtbare Spark aligners beugel. Spark maakt gebruik van TruGen-materiaal™ waarvan studies aantonen dat het aligners creëert die duurzamer, comfortabeler en beter bestand zijn tegen vlekken. Ze hebben ook een beter contact met uw tanden, wat zorgt voor een geavanceerde aanhoudende krachtretentie. Dat is een groot plus punt voor de Spark beugel, want daardoor kunnen bewegingen sneller en nauwkeuriger uitgevoerd worden.

 • Insignia:

Dit is een slotjesbeugel die geheel voor jouw gebit wordt ontworpen en daardoor alleen bij jou past. Naar aanleiding van de digitale scan en de foto’s wordt er een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan wordt vervolgens geheel virtueel uitgevoerd.  Het virtuele eindresultaat geeft inzicht in de uitwerking van ons behandelplan en biedt nog mogelijkheden het plan te verfijnen. Uiteindelijk komen we tot de meest optimale behandeldoelstelling dat de basis vormt voor de Insignia slotjesbeugel die alleen voor jou wordt ontworpen.

 

Mondhygiënist Emmeloord

Een behandeling bij de mondhygiëniste kan een belangrijke rol spelen in het schoon, gaaf en gezond houden van uw gebit. Tandplaque is de oorzaak van vele aandoeningen in de mond. Denk maar aan gaatjes, tandsteen, mondgeur, vieze smaak, oppervlakkige tandvlees-ontsteking (gingivitis) en een diepere ontsteking van het tandvlees en kaakbot (parodontitis). Het voorkomen van deze aandoeningen kan door middel van goede mondhygiëne instructies.

Controle hiervan is erg belangrijk doordat een verandering van gedrag (mondverzorgings-gedrag) erg moeilijk is voor de patiënt. En door professionele gebitsreiniging kunnen de genoemde problemen tot op zekere hoogte hersteld worden. Hoe en hoe vaak deze professionele gebitsreiniging plaats moet vinden wordt individueel en in overleg bepaald.

Implantoloog Emmeloord

Bent u een tand verloren of ontbreken er zelfs meerdere tanden in uw gebit? Dan kan het plaatsen van een implantaat een goede oplossing zijn. Dit is een klein schroefje gemaakt van sterke materialen, zoals titanium of zirkonium. Dit schroefje wordt in het kaakbot geplaatst tijdens een chirurgische ingreep. Aan deze schroef bevestigt de tandarts een gloednieuwe tand. Het voordeel van implantanten is dat ze ontzettend sterk zijn. Deze techniek is bovendien breed inzetbaar.

Kindertandheelkunde Emmeloord

Kinderen zijn zeer welkom in onze praktijk. Met extra aandacht en zorg creëren wij een prettige en ontspannen sfeer. De kinderen zullen zich snel op hun gemak voelen en vertrouwd raken met de tandarts.

In onze praktijk wennen kinderen stapsgewijs aan een tandheelkundige behandeling. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol. Onze tandarts bespreekt altijd duidelijk wat hij/zij gaat doen en maakt duidelijke afspraken met uw kind. Na afloop van de controle of behandeling bespreken wij altijd wat wij bij de volgende afspraak gaan doen.

Wist u al dat Tandartspraktijk Dronten door het Ivoren Kruis benoemd is tot officiële “Gewoon Gaaf” tandartspraktijk? Gewoon Gaaf is een wetenschappelijk onderbouwde methode met de nadruk op het voorkomen van gaatjes en ontstekingen. Uit onderzoek van het Ivoren Kruis en de Nederlandse vereniging voor Kindertandheelkunde blijkt dat kinderen die de Gewoon Gaaf methode volgen 70% minder kans hebben op gaatjes. Dat Tandartspraktijk Dronten is erkend als Gewoon Gaaf praktijk is iets waar wij trots op zijn.

Spoedtandarts Emmeloord

Bij pijnklachten belt u bij voorkeur ’s morgens zo vroeg mogelijk. Dan kunnen wij
u vaak dezelfde dag nog helpen. Wij vragen wel uw begrip voor het feit dat de gemaakte
afspraak dan mogelijk niet uw voorkeurstijd is.

Wij zijn op de volgende tijden telefonisch bereikbaar en helpen u graag met al uw vragen:

 • Maandag 08:15 – 21:30
 • Dinsdag   08:15 – 17:30
 • Woensdag 08:15 – 21:30
 • Donderdag 08:15 – 17:30
 • Vrijdag 08:15 – 17:30

Heeft u op zondag last en wilt u direct geholpen worden? Dan kunt u contact opnemen met de spoed tandarts in Amsterdam

Inschrijven nieuwe patiënten uit Emmeloord

Tandartspraktijk Dronten staat open voor nieuwe patiënten en bij ons bent u meer dan welkom. Om u de beste en veilig mogelijke behandelingen aan te bieden vinden wij het belangrijk om uw gezondheidsverleden te inventariseren. Deze informatie wordt zeer vertrouwelijk verwerkt en wordt enkel gebruikt om de behandelingen in onze praktijk te bevorderen. Wij vragen u als uw nieuw bent in onze praktijk om een uitgebreide anamneselijst in te vullen, welke door de tandarts wordt beoordeeld.

Heeft u tandheelkundige vragen? 

Heeft u tandheelkundige vragen? U kunt ons  natuurlijk ook altijd bellen. Eén van onze medewerkers help u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen Tandartspraktijk Dronten!

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven