Tandartspraktijk Dronten / Implantologie

Implantologie in Dronten

Als tanden of kiezen verloren gaan is het mogelijk om de missende tand of kies te vervangen door een implantaat met daarop een kroon. Een implantaat is een titanium schroef die in de kaak wordt geplaatst ter vervanging van de tandwortel. Nadat een implantaat in de kaak is vastgegroeid kan er een kroon op het implantaat geplaatst worden.

Op zoek naar een spoed tandarts in Dronten?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar  0321 314 538. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Hoe gaat implantologie er aan toe?

Om een implantaat te kunnen vastzetten is er genoeg bot nodig. De hoeveelheid kaakbot wordt beoordeeld aan de hand van röntgenfoto’s. Als er niet voldoende botvolume is om een implantaat te plaatsen is het in sommige gevallen is mogelijk om een botopbouw te doen. Hierbij wordt de kaak doormiddel van kunstbot wat breder gemaakt. Implantaten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als een enkele tandvervanging, of als verankering voor een kunstgebit (klikgebit).

Implantologie bij uw tandarts in Dronten

Bent u op zoek naar een implantoloog in Dronten? Bij Tandartspraktijk Dronten helpen wij u graag. U kunt met ons een afspraak maken op de datum en het tijdstip die u het best uitkomen. Heeft u een spoedgeval? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via  0321 314 538.

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Vandaag gesloten, morgen van tot