Tandartspraktijk Dronten

Tandartsprakijk Dronten bevindt zich – de naam zegt het al – in het Suydersee winkelcentrum in het centrum van Dronten.  Wij zijn een moderne tandartspraktijk met een sterke focus op toonaangevende tandheelkunde en persoonlijke zorg. Wij zijn 5 dagen per week geopend en op de maandagavond en woensdagavond tot 21.30 uur.

Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden.  Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Er wordt een zorgplan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is. Tandheelkundige kosten zijn in Nederland vastgesteld door het Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Zo weet u altijd hoe het ervoor staat en wat u kunt verwachten. Tijdens de behandelingen wordt er veel uitgelegd wat er gedaan wordt, zodat u altijd weet wat er gebeurt. Tevens wordt er meestal verdoofd, waardoor er pijnloos behandeld kan worden.

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in omgaan met angst voor de tandarts. Mocht u hier last van hebben, kunt u dit op ieder moment bij ons aangeven en dan wordt hier rekening mee gehouden.

Inschrijven bij Tandartspraktijk Dronten

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Dronten, of bent u van plan over te stappen van uw huidige tandarts? Bij Tandartspraktijk Dronten nemen wij nieuwe patiënten aan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de website, of ons telefonisch bereiken op 0321 314 538.

Bent u al patiënt bij ons en wilt u een controle inplannen? Maak dan snel een afspraak bij ons.

Inschrijven en een afspraak inplannen

Tandenpoetsen duurt langer dan je inschrijven. Dus vul het formulier in en maak meteen een afspraak.

Tandarts tarieven 

Sinds 1 januari 2013 zijn de tarieven van tandheelkundige verrichtingen door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen door de overheid gelijk gesteld. Ook de behandelingen van Tandartspraktijk Dronten worden volgens deze tarievenlijst berekend. Op onze website vertellen wij meer over de tandartstarieven en is een overzicht te vinden.

Onze specialisten

Bekijk ons team

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven