Tandartspraktijk Dronten

Tandartsprakijk Dronten bevindt zich – de naam zegt het al – in het Suydersee winkelcentrum in het centrum van Dronten.  Wij zijn een moderne tandartspraktijk met een sterke focus op toonaangevende tandheelkunde en persoonlijke zorg. Wij zijn 5 dagen per week geopend en op de maandagavond en woensdagavond tot 21.30 uur.

Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden.  Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Er wordt een zorgplan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is. Tandheelkundige kosten zijn in Nederland vastgesteld door het Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Zo weet u altijd hoe het ervoor staat en wat u kunt verwachten. Tijdens de behandelingen wordt er veel uitgelegd wat er gedaan wordt, zodat u altijd weet wat er gebeurt. Tevens wordt er meestal verdoofd, waardoor er pijnloos behandeld kan worden.

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in omgaan met angst voor de tandarts. Mocht u hier last van hebben, kunt u dit op ieder moment bij ons aangeven en dan wordt hier rekening mee gehouden.

Inschrijven bij Tandartspraktijk Dronten

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Dronten, of bent u van plan over te stappen van uw huidige tandarts? Bij Tandartspraktijk Dronten nemen wij nieuwe patiënten aan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de website, of ons telefonisch bereiken op 0321 314 538.

Bent u al patiënt bij ons en wilt u een controle inplannen? Maak dan snel een afspraak bij ons.

Inschrijven en een afspraak inplannen

Tandenpoetsen duurt langer dan je inschrijven. Dus vul het formulier in en maak meteen een afspraak.

Tandarts tarieven 

Sinds 1 januari 2013 zijn de tarieven van tandheelkundige verrichtingen door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen door de overheid gelijk gesteld. Ook de behandelingen van Tandartspraktijk Dronten worden volgens deze tarievenlijst berekend. Op onze website vertellen wij meer over de tandartstarieven en is een overzicht te vinden.

Onze specialisten

Bekijk ons team
Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Vandaag gesloten, morgen van tot