Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Biddinghuizen

Tandarts Biddinghuizen

Bent u op zoek naar een tandarts in Biddinghuizen?

Op slechts 10 minuten rijden van Biddinghuizen vindt u Tandartspraktijk Dronten; een mooie praktijk met ruime openingstijden en gemakkelijk te bereiken vanuit Biddinghuizen.

Tandartspraktijk Dronten is een gespecialiseerde en moderne praktijk volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. Wij bieden u niet alleen uitstekende tandheelkundige zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service.

Tandartspraktijk Dronten

 • De tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
 • Alles onder één dak. Naast de periodieke controle kunt u ook bij ons terecht voor o.a  Orthodontie, mondhygiëne, implantaten en angst
 • Spoedtandarts, u wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen nog dezelfde dag

Tandartspraktijk Dronten

Naast de periodieke controle kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Beugels
 • Wortelkanaalbehandelingen

Orthodontie Biddinghuizen

Tandartspraktijk Dronten biedt de mogelijkheid om naast de tandarts een afspraak te maken voor orthodontie. Binnen tandartspraktijk Dronten werken wij met een team van specialisten aan een orthodontie behandeling op maat. De beugelbehandeling doen wij in onze eigen praktijk. U kunt bij ons kiezen tussen een onzichtbare beugel en een vaste beugel.

Een mooi en recht gebit is niet alleen weggelegd voor kinderen. Veel volwassenen lopen ook al heel lang met tandstand-problemen rond en weten niet dat de beugelbehandelingen tot op hoge leeftijd een oplossing kunnen bieden.

Mondhygiënist Biddinghuizen

U zoekt naast een tandarts ook een mondhygiënist in de regio Dronten. Welkom! Bij tandartspraktijk Dronten helpen wij u graag. Een leven lang een gezonde, schone mond. Wie wil dat niet? Door goed te poetsen en tussen de tanden en kiezen te reinigen, levert u een belangrijke bijdrage. Onze mondhygiënisten zorgen graag samen met u voor een goede mondgezondheid!

Angsttandarts Biddinghuizen

Het kan zijn dat u angstig bent en/of erg tegen een behandeling opziet. Dat begrijpen wij heel goed, dit is niet iets waar u dagelijks mee te maken heeft. Daarom vinden wij het belangrijk om u vooraf goed te informeren, door uitleg te geven en een stapsgewijze aanpak te hanteren.

Spoedtandarts Biddinghuizen

Heeft u met spoed een tandarts in de omgeving van Biddinghuizen nodig, kom dan naar tandartspraktijk Dronten. U kunt bij Tandartspraktijk Dronten op korte termijn terecht wanneer u een spoedtandarts nodig heeft.

Wij zijn op de volgende tijden telefonisch bereikbaar en helpen u graag met al uw vragen:

 • Maandag 08:15 – 21:30
 • Dinsdag   08:15 – 17:30
 • Woensdag 08:15 – 21:30
 • Donderdag 08:15 – 17:30
 • Vrijdag 08:15 – 17:30

Heeft u op zondag last en wilt u direct geholpen worden? Dan kunt u contact opnemen met de spoed tandarts in Amsterdam

Inschrijven nieuwe patiënten uit Biddinghuizen

Tandartspraktijk Dronten verwelkomt u graag  in een warme omgeving met een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat. Wij maken tandheelkunde leuk en toegankelijk voor iedereen! Onze teamleden staan voor u klaar en werken graag samen met u aan een gezond gebit en een stralende lach waar u uw leven lang plezier van heeft.

Wij nemen nieuwe patiënten aan, dus u kunt zich nu direct online aanmelden als patiënt! Ook kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0321-314538

‘s Avonds naar de tandarts Biddinghuizen

Omdat veel van onze patiënten werken of aan schooltijden gebonden zijn biedt Tandartspraktijk Dronten ook de mogelijkheid om ‘s avonds naar de tandarts te gaan. Op maandag- en woensdagavond is de tandartspraktijk tot 21:30 geopend.

Ook houden wij bij het inplannen van een afspraak voor uw zoon en/of dochter zoveel mogelijk rekening met zijn of haar schooltijden.

Heeft u tandheelkundige vragen? 

Heeft u tandheelkundige vragen? U kunt ons  natuurlijk ook altijd bellen. Eén van onze medewerkers help u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen Tandartspraktijk Dronten!

Bereikbaarheid tandartspraktijk Dronten vanuit Biddinghuizen

Openbaar vervoer:

Vanuit Biddinghuizen rijdt lijn 147 rechtstreek naar Dronten. U stapt praktisch naast onze praktijk uit.

Met de auto:

Vanuit Biddinghuizen gaat u bij de stoplichten rechtsaf ( Biddingringweg N-305), Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor ( Dronten Centrum), bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf ( Dronten centrum),  bij de derde rotonde gaat u rechtdoor, deze weg volgen en links aanhouden, bij de vierde rotonde gaat u links af, rechts van u ziet u de praktijk, ( De bolder 12 ).

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven