Tandartspraktijk Dronten / Intake afspraak

Intake afspraak bij ons

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Dronten, of wilt u overstappen naar een nieuwe tandarts? Bij Tandartspraktijk Dronten kunt u een intake afspraak plannen, om kennis te maken met onze praktijk en specialisten. Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten, met een sterke focus op toonaangevende tandheelkunde en persoonlijke zorg.

Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden.  Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Wanneer er behandelingen nodig zijn dan wordt hiervoor een plan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is.

Zo ziet een intake afspraak er bij ons uit

Naast bovenstaande punten wordt er vanzelfsprekend ook naar uw tandvlees gekeken. Er wordt gekeken naar hoe gezond het is, of de vullingen goed aansluiten en of er ruimtes onder de tandvleesrand aanwezig zijn. Ook bepalen we hoe groot het risico is op mondziekten zoals tandbederf(cariës) en tandvleesaandoeningen (parodontitis).

Op basis van deze bevindingen geeft onze tandarts een advies voor een mogelijke vervolgafspraak. Na deze intake afspraak krijgt u altijd een begroting van de kosten voor de vervolgafspraken. Hiermee kunt u ook in overleg met uw verzekeraar, om te bespreken of u een (gedeelte van) behandeling vergoed krijgt. Sinds 1 januari 2013 zijn de tarieven van tandheelkundige verrichtingen door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen weer gelijk gesteld door de overheid. Ook de behandelingen van Tandartspraktijk Dronten worden volgens deze tarievenlijst berekend.

Röntgenfoto’s

Tijdens uw eerste afspraak bij Tandartspraktijk Dronten, kijkt de tandarts in enkele stappen grondig naar uw totale mondgezondheid. Aan de hand van röntgenfoto’s wordt gekeken naar de huidige status van uw mondgezondheid. Zo wordt er gekeken of er (beginnende) gaatjes zijn, er mogelijke ontstekingen zijn en wordt er gekeken naar de duurzaamheid van onder andere de huidige vullingen, wortelkanaalbehandelingen en kronen en bruggen

Sfeerimpressie

Onze specialisten

Bekijk ons team

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven