Tandartspraktijk Dronten / Intake afspraak

Intake afspraak bij ons

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Dronten, of wilt u overstappen naar een nieuwe tandarts? Bij Tandartspraktijk Dronten kunt u een intake afspraak plannen, om kennis te maken met onze praktijk en specialisten. Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten, met een sterke focus op toonaangevende tandheelkunde en persoonlijke zorg.

Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden.  Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Wanneer er behandelingen nodig zijn dan wordt hiervoor een plan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is.

Zo ziet een intake afspraak er bij ons uit

Naast bovenstaande punten wordt er vanzelfsprekend ook naar uw tandvlees gekeken. Er wordt gekeken naar hoe gezond het is, of de vullingen goed aansluiten en of er ruimtes onder de tandvleesrand aanwezig zijn. Ook bepalen we hoe groot het risico is op mondziekten zoals tandbederf(cariës) en tandvleesaandoeningen (parodontitis).

Op basis van deze bevindingen geeft onze tandarts een advies voor een mogelijke vervolgafspraak. Na deze intake afspraak krijgt u altijd een begroting van de kosten voor de vervolgafspraken. Hiermee kunt u ook in overleg met uw verzekeraar, om te bespreken of u een (gedeelte van) behandeling vergoed krijgt. Sinds 1 januari 2013 zijn de tarieven van tandheelkundige verrichtingen door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen weer gelijk gesteld door de overheid. Ook de behandelingen van Tandartspraktijk Dronten worden volgens deze tarievenlijst berekend.

Röntgenfoto’s

Tijdens uw eerste afspraak bij Tandartspraktijk Dronten, kijkt de tandarts in enkele stappen grondig naar uw totale mondgezondheid. Aan de hand van röntgenfoto’s wordt gekeken naar de huidige status van uw mondgezondheid. Zo wordt er gekeken of er (beginnende) gaatjes zijn, er mogelijke ontstekingen zijn en wordt er gekeken naar de duurzaamheid van onder andere de huidige vullingen, wortelkanaalbehandelingen en kronen en bruggen

Sfeerimpressie

Onze specialisten

Bekijk ons team
Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Vandaag gesloten, morgen van tot