Tandartspraktijk Dronten / Intake afspraak / Kosten van een eerste afspraak

Bij Tandartspraktijk Dronten werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven, ook ’s avonds. Tijdens uw eerste bezoek vindt een uitgebreide uw mondgezondheid plaats. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gemaakt van uw mondgezondheid en krijgt u een advies over eventueel benodigde behandelingen.

Kosten zijn afhankelijk van mondgezondheid

De kosten van een eerste bezoek zijn afhankelijk van uw mondgezondheid. Over het algemeen liggen de kosten tussen de € 40,- en € 200. Hieronder vallen de controle, eventueel benodigde röntgenfoto’s en het opstellen van een behandelplan wanneer er grotere problemen worden geconstateerd.

Naar aanleiding van de eerste afspraak adviseert de tandarts u of er vervolgafspraken nodig zijn. Ook ontvangt u een begroting voor de geadviseerde vervolgafspraken, zo weet u vooraf waar u rekening mee kunt houden.

Intake inplannen bij Tandartspraktijk Dronten

Wilt u een eerste bezoek inplannen bij Tandartspraktijk Dronten? Kies dan een moment en tijdstip waarop dit u het beste uitkomt. Tandartspraktijk Dronten is vijf dagen per week geopend en op woensdag tot 21:00 uur, indien u er de voorkeur aan geeft om in de avonduren langs te komen.

Wanneer u een afspraak wilt inplannen dan helpen wij u graag telefonisch verder. Ook kunt u een contactformulier invullen. Wij bellen u terug om uw eerste afspraak in te plannen.

0321 314 538

Vandaag geopend tot 17:15 Morgen van 08:15 tot 21:00

Bekijk al onze openingstijden