Tandartspraktijk Dronten / Intake afspraak / Kosten van een eerste afspraak

Bij Tandartspraktijk Dronten werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven, ook ’s avonds. Uw eerste bezoek bestaat uit een controle, hierin kijken we naar de status van uw mondgezondheid en bespreken we eventuele aandachtspunten. Daarnaast vinden we het belangrijk om uw wensen te horen. Zo kunnen wij u een goed advies geven over uw gebit en eventueel benodigde behandelingen.

Kosten zijn afhankelijk van mondgezondheid

De kosten van een eerste bezoek bestaan uit de kosten voor een controle en de kosten voor het maken van eventuele röntgenfoto’s.

Naar aanleiding van de eerste afspraak adviseert de tandarts u of er vervolgafspraken nodig zijn. Ook ontvangt u een begroting voor de geadviseerde vervolgafspraken, zo weet u vooraf waar u rekening mee kunt houden.

Intake inplannen bij Tandartspraktijk Dronten

Wilt u een eerste bezoek inplannen bij Tandartspraktijk Dronten? Kies dan een moment en tijdstip waarop dit u het beste uitkomt. Tandartspraktijk Dronten is vijf dagen per week geopend. Op maandag en woensdag tot 21:30 uur, indien u er de voorkeur aan geeft om in de avonduren langs te komen.

Wanneer u een afspraak wilt inplannen dan helpen wij u graag telefonisch verder. Ook kunt u een contactformulier invullen. Wij bellen u terug om uw eerste afspraak in te plannen.

Vandaag gesloten, morgen van tot