Tandartspraktijk Dronten / Intake afspraak / Kosten van een eerste afspraak

Bij Tandartspraktijk Dronten werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven, ook ’s avonds. Uw eerste bezoek bestaat uit een controle, hierin kijken we naar de status van uw mondgezondheid en bespreken we eventuele aandachtspunten. Daarnaast vinden we het belangrijk om uw wensen te horen. Zo kunnen wij u een goed advies geven over uw gebit en eventueel benodigde behandelingen.

Kosten zijn afhankelijk van mondgezondheid

De kosten van een eerste bezoek bestaan uit de kosten voor een controle en de kosten voor het maken van eventuele röntgenfoto’s.

Naar aanleiding van de eerste afspraak adviseert de tandarts u of er vervolgafspraken nodig zijn. Ook ontvangt u een begroting voor de geadviseerde vervolgafspraken, zo weet u vooraf waar u rekening mee kunt houden.

Intake inplannen bij Tandartspraktijk Dronten

Wilt u een eerste bezoek inplannen bij Tandartspraktijk Dronten? Kies dan een moment en tijdstip waarop dit u het beste uitkomt. Tandartspraktijk Dronten is vijf dagen per week geopend. Op maandag en woensdag tot 21:30 uur, indien u er de voorkeur aan geeft om in de avonduren langs te komen.

Wanneer u een afspraak wilt inplannen dan helpen wij u graag telefonisch verder. Ook kunt u een contactformulier invullen. Wij bellen u terug om uw eerste afspraak in te plannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven