Tandartspraktijk Dronten / Mondhygiënist

Mondhygiënist in Dronten

Mondzorg is belangrijk voor uw gezondheid. Een gezonde mond helpt niet alleen gaatjes voorkomen, slechte mondverzorging kan leiden tot hart- en vaatziekten en ontstekingen in de rest van uw lichaam. Hierom is het belangrijk dat u twee keer per dag uw tanden poetst en dagelijks tussen uw tanden stokert.

Toch bestaat de mogelijkheid dat u alsnog last heeft van overmatig tandsteen of ontstoken tandvlees. Goed poetsen en stokeren is dan niet meer voldoende. De mondhygiënist kan samen met u uw mondhygiëne weer op peil krijgen door professioneel te reinigen en u tips en aanwijzingen te geven, waardoor u nog beter voor uw mondhygiëne kunt zorgen.

Wat kan ik verwachten van de mondhygiënist van tandartspraktijk Dronten?

Bij Tandartspraktijk Dronten vinden wij het belangrijk dat u maximale zorg ontvangt, maar ook dat u leert hoe uw tanden zo gezond mogelijk blijven. Hierom selecteren wij onze mondhygiënisten nauwkeurig op basis van professionaliteit en deskundigheid om u te voorzien van een optimale mondgezondheid. Uw mondhygiënist bij Tandartspraktijk Dronten voert het volgende uit:

  • Plaquekleuring om te identificeren waar tandplak achter is gebleven. Vaak doen mensen erg hun best maar worden sommige plekken niet goed bereikt. Door te zien waar plak achter blijft weet u waar u aandacht aan kan geven tijdens poetsen en stokeren om de situatie te verbeteren.
  • Behandelen van ontstoken tandvlees (gingivitis) en ernstig ontstoken tandvlees (parodontitis).
  • Poets- en stokerinstructie om zelf uw gebit in top conditie te houden.
  • Verwijderen van (overmatig) tandsteen.
  • Uiteraard wordt eventuele aanslag verwijderd zodat uw tanden er weer stralend uitzien.

Afspraak maken met onze mondhygiënist in Dronten?

Bent u op zoek naar een professionele en deskundige mondhygiënist? Plan dan een afspraak in bij Tandartspraktijk Dronten en kies een datum en tijdstip die u het beste uitkomen. Tandartspraktijk Dronten is op maandagavond en woensdagavond tot 21:30 geopend, zodat u ook in de avonduren bij ons terecht kunt. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Vandaag gesloten, morgen van tot