Tandarts Lelystad

Bent u op zoek naar een tandarts in Lelystad? Een tandarts waar u met al uw vragen geholpen wordt? Waar u terecht kunt bij een mondhygiëniste maar ook waar verschillende specialisten zorgen dat alle behandelingen op een hoog niveau worden uitgevoerd? Een tandarts waar u niet alleen overdag terecht kunt maar ook meerdere avonden per week? Voor exact dezelfde prijzen als bij iedere andere praktijk in Nederland?

Welkom bij Tandartspraktijk Dronten, een toonaangevende tandarts vlakbij Lelystad. Gericht op duurzame tandheelkunde voor het hele gezin. 

Inschrijven bij Tandartspraktijk Dronten

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich inschrijven? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor u en eventueel uw hele gezin. U kunt zich hier online inschrijven.

Maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 0321-314538

Spoed Tandarts Lelystad

Heeft u een afgebroken kies of bent u wakker geworden met acute pijn? Ook wanneer u op zoek bent naar een spoedtandarts in Lelystad dan staan wij voor u klaar. We streven ernaar u dezelfde dag nog te kunnen helpen. Ook op zondag helpen wij u graag bij pijnklachten. U kunt ons bereiken op de volgende openingstijden:

  • Maandag 08:15 – 21:30
  • Dinsdag   08:15 – 17:30
  • Woensdag 08:15 – 21:30
  • Donderdag 08:15 – 17:30
  • Vrijdag 08:15 – 17:30

Heeft u op zondag last en wilt u direct geholpen worden? Dan kunt u contact opnemen met de spoed tandarts in Amsterdam

Orthodontie Lelystad

Een regelmatig gebit met rechte tanden zorgt dat je goed kunt bijten, kauwen, praten en lachen. Dat is belangrijk voor je uiterlijk en uitstraling maar ook voor je gezondheid. Naast de mondhygiëniste, tandarts en implantoloog kunt u bij Tandartspraktijk Dronten ook terecht voor orthodontie.

Angsttandarts Lelystad 

Het is één van de meest voorkomende fobieën in Nederland: de tandartsfobie. Heeft u hier ook last van? Geef dat vooral bij ons aan. Bij Tandartspraktijk Dronten proberen wij op veel manieren uw tandarts bezoek aangenamer te maken:

  • Wij houden rekening met uw angst voor de tandarts
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u
  • Bij elke stap leggen we uit wat we gaan doen

Implantoloog Lelystad

Heeft u een implantaat nodig? Ook voor implantologie en implantaten bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. René Overmars geregistreerd NVOI implantoloog is werkzaam binnen onze praktijk.

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een implantaatkroon, implantaatbrug of kunst(klik)gebit.

Heeft u tandheelkundige vragen? 

Heeft u tandheelkundige vragen? U kunt ons  natuurlijk ook altijd bellen. Eén van onze medewerkers help u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen Tandartspraktijk Dronten!

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven