Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Lelystad

Tandarts Lelystad

Bij Tandartspraktijk Dronten zijn veel specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen wij vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsproblemen kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen.

Wist u dat de tandheelkundige tarieven door de overheid zijn vastgesteld? Ook bij tandartspraktijk Dronten in regio Lelystad betaalt u uitsluitend de landelijke tandartstarieven, zelfs in de avonduren. Zo weet u zeker dat u nooit meer betaalt dan nodig is.

Voor aanvullende informatie of inschrijven kun u ons bellen op: 0321-314538

Tandartspraktijk Dronten

  • Vertrouwd en een prettige sfeer
  • Snel plek
  • Geen onverwachte kosten
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Behandelingen Lelystad

Naast de algemene tandheelkunde zoals (esthetische) vullingen, kronen en bruggen bieden wij ook behandelingen op het gebied van endodontologie (wortelkanaal behandelingen), parodontologie (tandvlees problematiek), kindertandheelkunde en orthodontie. Angstige patiënten en minder makkelijk behandelbare kinderen zijn ook van harte welkom.

Orthodontie Lelystad

Een regelmatig gebit met rechte tanden zorgt dat je goed kunt bijten, kauwen, praten lachen en poetsen. Belangrijk voor je uiterlijk en  uitstraling maar ook voor je gezondheid. Naast de mondhygiëniste, tandarts en implantoloog kunt u bij Tandartspraktijk Dronten ook terecht voor een eventuele beugel.

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Soms staan de tanden niet goed op elkaar of naast elkaar waardoor er problemen in de mond kunnen ontstaan.

Bij tandartspraktijk Dronten hebben we ruime ervaring met orthodontie. U heeft hierbij de keuze uit een conventionele beugel of de onzichtbare aligners van SPARK . Dus naast de bekende slotjes of blokjes beugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Deze is ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft.

Mondhygiënist Lelystad

De mondhygiënist is dé professional voor preventieve mondzorg. Wanneer u tandsteen of ontstoken tandvlees heeft dan kan de tandarts een behandeling bij de mondhygiënist aanbevelen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij tandvleesontsteking of als er dikwijls gaatjes aanwezig zijn. 

Onze mondhygiënisten in regio Lelystad zijn allemaal uitstekend gekwalificeerde en ervaren professionals. Zij behandelen uiterst vakkundig uw mond- en tandvleesproblemen. Bovendien helpen zij nieuwe problemen te voorkomen.

Implantoloog Lelystad

Heeft u een implantaat nodig? Ook voor implantologie en implantaten bent u bij onze praktijk in regio Lelystad aan het juiste adres.

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een implantaatkroon, implantaatbrug of kunst(klik)gebit.

Angsttandarts Lelystad 

Het is één van de meest voorkomende fobieën in Nederland: de tandartsfobie. Heeft u hier ook last van? Geef dat vooral bij ons aan. Bij Tandartspraktijk Dronten proberen wij op veel manieren uw tandarts bezoek aangenamer te maken:

  • Wij houden rekening met uw angst voor de tandarts
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u
  • Bij elke stap leggen we uit wat we gaan doen

Spoedtandarts Lelystad

We staan altijd voor u klaar bij acute problemen. We streven ernaar u dezelfde dag nog te kunnen helpen. Ook op de zondag willen wij u graag helpen bij pijnklachten. Heeft u op de zondag een pijnklacht dan kunt u contact opnemen met Tandarts Jordaan.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor u en eventueel uw hele gezin. U kunt zich hier online inschrijven.

Maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 0321-314538

Vragen en openingstijden

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken? Stel uw vraag hier aan uw tandarts

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons! Inschrijving gaat het gemakkelijkst via het inschrijfformulier op deze website. Wanneer u het inschrijfformulier hebt verzonden, ontvangt u binnen twee werkdagen een mail ter bevestiging van uw inschrijving.

Openingstijden:

Maandag en woensdag van 08:30 tot 21:30

Dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:30

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven