Tandartspraktijk Dronten / Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts

In Nederland zijn er bijna één miljoen mensen die bang zijn voor de tandarts en hierom een tandartsafspraak overslaan met alle negatieve consequenties van dien. Regelmatig komt het voor dat deze mensen problemen krijgen met tanden, tandvlees en kiezen. Bent u ook op zoek naar een angsttandarts Dronten?

Wilt u direct online uw afspraak bij de tandarts maken? Hier kun je direct online een afspraak maken.

Oorzaak van angst voor de tandarts

De oorzaken van angst voor de tandarts zijn verschillend en zijn in veel gevallen ontstaan in de jeugd. De meest voorkomende oorzaken van de angst zijn:

  • Slechte ervaringen met (school)tandarts
  • Deze ervaringen kunnen bijblijven en je angst voor de tandarts laten versterken.
  • Ervaringen van derden
  • Hieronder kunnen observaties van ouders verstaan worden die ook angst hebben voor de tandarts en ‘enge’ verhalen die verteld worden door anderen.
  • Geluiden van boor
  • Hierdoor bestaat een voortdurende angst voor pijn met betrekking tot het doorboren van een zenuw of tong.

Wat doet tandartspraktijk Dronten tegen angst voor de tandarts?

Bij Tandartspraktijk Dronten begrijpen wij dat patiënten angst kunnen hebben voor de tandarts. Wij vinden het daarom belangrijk te luisteren naar u als patiënt. Ook nemen wij de tijd om uit te leggen wat u kan verwachten en wat de behandeling precies inhoudt. Door rust te behouden, tijd te nemen en door goede gesprekken met de patiënt, hebben wij vele bezoekers over angst heen geholpen.

Afspraak maken met onze angsttandarts Dronten? 

Bent u op zoek naar een tandarts die ervaringen heeft met het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts? Plan dan een afspraak in bij Tandartspraktijk Dronten en kies een datum en tijdstip die u het beste uitkomen. Zo is Tandartspraktijk Dronten op woensdagen tot 21:00 geopend, indien u bijvoorbeeld de voorkeur geeft om in de avonduren langs te komen. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Op zoek naar een spoed tandarts in Dronten?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar  0321 314 538. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

 

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Vandaag gesloten, morgen van tot