Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Elburg

Tandarts Elburg

Wanneer u op zoek bent naar een moderne en innovatieve Tandartspraktijk in de omgeving van Elburg dan is Tandartspraktijk Dronten op slechts 15 minuten rijden een fijne plek waar u op korte termijn terecht kunt.

Door onze ruime kennis en ervaring te combineren met uw wensen en verwachtingen, kunnen wij optimale mondzorg op maat voor mensen van alle leeftijden bieden.

Angst
Wij hebben ruime ervaring met het behandelen van angstige volwassenen en kinderen. Ook als de drempel om de tandarts te bezoeken heel hoog voor u is geworden, dan kunt u bij ons terecht.

Tandartspraktijk Dronten

Bij de tandartspraktijk in Dronten werken meerdere specialisten waardoor u terecht kunt voor tandheelkunde voor het hele gezin maar ook voor:

 • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
 • Ruime openingstijden, ook twee avonden geopend
 • Meerdere expertises 
 • Geen wachttijden

Tandarts Behandelingen Elburg

Bij tandartspraktijk Dronten kunt u op één adres terecht voor:

 • tandheelkundige behandelingen
 • een beugelconsult
 • mondhygiëne 
 • implantologie

Orthodontie Elburg

U kunt ook bij ons terecht voor een beugel, binnen de praktijk werken we met twee verschillende systemen: de klassieke brackets en daarnaast met onzichtbare aligners.

Je krijgt een beugel als je tanden scheef staan of niet goed op elkaar passen. De beugel zorgt ervoor dat je tanden en kiezen weer netjes in de rij komen en goed op elkaar aansluiten. Ook je tanden poetsen gaat gemakkelijker. Zo krijg je weer een stralende glimlach en blijft je gebit beter gaaf en gezond. Van een mooi gebit word je blij!

Bij tandartspraktijk Dronten heeft u de keuze uit twee verschillende soorten beugels.

Wilt u liever een onzichtbare beugel dan kunt u kiezen voor de spark aligner.

Mondhygiënist Elburg

Slechte mondzorg kan resulteren in ontstoken tandvlees. Ontstoken tandvlees leidt niet alleen tot een slechte adem maar kan leiden tot schade aan de tanden of wortels. Mondzorg is daarom belangrijk voor het behoud van uw tanden en kiezen, maar ook voor uw algemene gezondheid Poetsen alleen is niet altijd voldoende. Wij helpen u graag bij de zorg voor een gezond gebit. De mondhygiënistes geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele reiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat u problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Implantoloog Elburg

Mist u één of meerdere tanden en/of kiezen dan kunt u bij Tandartspraktijk Dronten terecht voor het plaatsen van implantaten.

De implantaten worden geplaatst door een NVOI erkend implantoloog. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie ). Een NVOI erkend implantoloog moet zich aantoonbaar hebben gespecialiseerd en wordt regelmatig getoetst waarbij aan de hand van vele casussen en nascholing aangetoond moet worden dat de behandelingen via de laatste standaarden worden gedaan.

Angsttandarts Elburg

Angst voor de tandarts komt helaas veel voor. Wanneer u angst heeft voor de tandarts dan is het vaak moeilijk om een eerste afspraak bij de tandarts te maken. Is dat bij u het geval, dan is het goed om te weten dat u niet de enige bent.

Bij Tandartspraktijk Dronten werken we vaak samen met zeer angstige mensen. Wij vinden het belangrijk om u op uw gemak te stellen en stap voor stap samen te zorgen dat u meer vertrouwen krijgt in de behandeling en een bezoek aan de tandarts.

Wij nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.

Spoedtandarts Elburg

U kunt Tandartspraktijk Dronten tijdens openingstijden voor spoed, zoals een ernstig tandletsel  of hevige pijn bereiken op het volgende telefoonnummer: 0321-314538.

Nieuwe Patiënten Elburg

Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt.

Wanneer u zich bij Tandartspraktijk Dronten inschrijft kunt u direct een afspraak maken.

Tijdens deze eerste afspraak wordt uw gebit gecontroleerd en krijgt u advies hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden en over eventuele vervolgafspraken. Natuurlijk nemen wij de tijd om kennis met u te maken en bieden wij u uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Contact en openingstijden

Heeft u tandheelkundige vragen? U kunt ons  natuurlijk ook altijd bellen. Eén van onze medewerkers help u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen Tandartspraktijk Dronten!

Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Wij hanteren de volgend openingstijden:

 • Maandag 08:15 – 21:30
 • Dinsdag   08:15 – 17:30
 • Woensdag 08:15 – 21:30
 • Donderdag 08:15 – 17:30
 • Vrijdag 08:15 – 17:30

Bereikbaarheid tandartspraktijk Dronten vanuit Elburg

Routebeschrijving Elburg naar Tandartspraktijk Dronten ( de Bolder 12) :

N-309 richting Dronten, bij de stoplichten rechtdoor (A-309 richting Dronten), Aan het einde van deze weg rechtsaf (Biddingringweg N-305), deze weg volgen tot de rotonde, op de rotonde tweede afslag (De Wissel), deze weg volgen tot aan de rotonde, op de rotonde eerste afslag (de Fazanten dreef), deze weg gaat over in de oeverloper, bij de volgende rotonde tweede afslag (Oeverloper). De weg volgen naar links (Gangboord), op de volgende rotonde derde afslag, rechts ziet u de praktijk, u kunt voor de praktijk parkeren.

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven