Tandarts Elburg

Wanneer u in Elburg woont en op zoek bent naar een tandarts het zo zijn dat het lastig is om een tandarts te vinden die bij u past of die nog plaats heeft voor nieuwe patiënten.

Op 15 minuten rijden vanaf Elburg vindt u tandartspraktijk Dronten. Een fijne en moderne en tandartspraktijk in de waar meerdere mensen uit Elburg graag naar de tandarts gaan.

Tandartspraktijk Dronten

Bij de tandartspraktijk in Dronten werken meerdere specialisten waardoor u terecht kunt voor tandheelkunde voor het hele gezin maar ook voor:

  • Orthodontie
  • Gebitsreiniging bij de mondhygiënist 
  • Implantologie behandelingen uitgevoerd door een officieel NVOI implantoloog.

Spoedtandarts Elburg

U kunt Tandartspraktijk Dronten tijdens openingstijden voor spoed, zoals een ernstig tandletsel of hevige pijn bereiken op het volgende telefoonnummer: 0321-314538. Wij zijn op de volgende tijden telefonisch bereikbaar en helpen u graag met al uw vragen:

  • Maandag 08:15 – 21:30
  • Dinsdag   08:15 – 17:30
  • Woensdag 08:15 – 21:30
  • Donderdag 08:15 – 17:30
  • Vrijdag 08:15 – 17:30

Heeft u op zondag last en wilt u direct geholpen worden? Dan kunt u contact opnemen met de spoed tandarts in Amsterdam

Nieuwe Patiënten Elburg

Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt. Wanneer u zich bij Tandartspraktijk Dronten inschrijft kunt u direct een afspraak maken.

Tijdens deze eerste afspraak wordt uw gebit gecontroleerd en krijgt u advies hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden en over eventuele vervolgafspraken. Natuurlijk nemen wij de tijd om kennis met u te maken en bieden wij u uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Angsttandarts Elburg

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Wanneer dat bij u het geval is, dan is het goed om te weten dat u niet de enige bent.

Bij Tandartspraktijk Dronten zijn we gewend om met angstige mensen om te gaan. Wij vinden het belangrijk om u op uw gemak te stellen en stap voor stap de behandeling door te nemen en in te plannen op het tempo dat u prettig vindt. Samen vinden we meestal een fijne manier om ervoor te zorgen dat u met steeds meer vertrouwen een afspraak kunt maken bij de tandarts.

Implantoloog Elburg 

Mist u één of meerdere tanden en/of kiezen dan kunt u bij Tandartspraktijk Dronten terecht voor het plaatsen van implantaten.

De implantaten worden geplaatst door een NVOI erkend implantoloog. Een NVOI registratie betekent dat de implantoloog continue moet bij- en nascholen en dat de impantoloog jaarlijks een groot aantal implantaten moet plaatsen om te voldoen aan de eisen van een NVOI erkenning. Ook stellen verzekeraars er prijs op dat uw implantaten worden geplaatst door een erkend implantoloog. Dit zorgt namelijk voor een grotere kans op een succesvolle behandeling.

Heeft u tandheelkundige vragen? 

Heeft u tandheelkundige vragen? U kunt ons  natuurlijk ook altijd bellen. Eén van onze medewerkers help u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen Tandartspraktijk Dronten!

Bereikbaarheid tandartspraktijk Dronten vanuit Elburg

Routebeschrijving Elburg naar Tandartspraktijk Dronten ( de Bolder 12) :

N-309 richting Dronten, bij de stoplichten rechtdoor (A-309 richting Dronten), Aan het einde van deze weg rechtsaf (Biddingringweg N-305), deze weg volgen tot de rotonde, op de rotonde tweede afslag ( De wissel), deze weg volgen tot aan de rotonde, op de rotonde eerste afslag (de Fazanten dreef), deze weg gaat over in de oeverloper, bij de volgende rotonde tweede afslag (oeverloper), De weg volgen naar links ( Gangboord), op de volgende rotonde derde afslag, rechts ziet u de praktijk, u kunt voor de praktijk parkeren.

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven