Tandartspraktijk Dronten / Orthodontie

Orthodontie in Dronten: een stralende glimlach

Een onzeker gevoel over je tanden, altijd lachen met je mond dicht en alle aandacht naar de scheefstaande tanden wanneer jij in de spiegel kijkt… Zo onnodig. Voor kinderen en zeker ook voor volwassenen is het steeds gebruikelijker om te kiezen voor een beugel. Wanneer je zorgeloos wilt lachen of wanneer de tanden en kiezen niet goed op elkaar passen, kan een beugel de oplossing zijn.

Orthodontie bij Tandartspraktijk Dronten

Als je kiest voor een beugel bij Tandartspraktijk Dronten dan bieden we je altijd deze voordelen:

  • Persoonlijke aandacht.
  • Een op maat gemaakt behandelplan met vooraf inzicht in de totale kosten.
  • Ruime openingstijden (ook in de avonduren).
  • Vrijwel geen wachttijden.
  • Ervaring met het behandelen van zowel kinderen als volwassenen.
  • Omdat wij veel mensen hebben behandeld met een beugel, ontvangen we ruim 40% korting van onze leveranciers. Deze korting gaat direct naar onze patiënten. Dat scheelt al snel honderden euro’s.

Een vaste beugel van Ormco of een onzichtbare beugel van Invisalign?

Bij Tandartspraktijk Dronten werken wij ook op het gebied van orthodontie alleen met het nieuwste van het nieuwste. Daarom werken we met de vaste “slotjes” beugels van Ormco maar ook met de onzichtbare beugels van Invisalign.

Afspraak maken voor een beugel

Ben je op zoek naar een tandartspraktijk waar je ook met een beugel behandeld kunt worden of heb je al een fijne tandarts, maar ben je nog op zoek naar een goede praktijk voor jouw beugel; in beide gevallen ben je welkom bij Tandartspraktijk Dronten.

Je bent al ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten

Plan dan een afspraak in voor een controle bij jouw tandarts. Hij of zij kan de mogelijkheden voor orthodontie met je bespreken.

Anouk-van-der-Meij
Tandarts voor orthodontie

Laatste update : 30 maart 2023

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven