Goede mondzorg

Zodra men praat over de zorg, wordt er vaak gesproken over de kwaliteit binnen de zorg. Kwaliteit is ontzettend belangrijk en het waarborgen hiervan nog wel meer. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in de arts, of dit nu een tandarts of huisarts is. Dit geldt ook voor het team hier omheen, de praktijk waarbinnen u zich als patient begeeft en het materiaal waar mee gewerkt wordt.

Bij- en nascholing voor onze tandartsen

Om een hoge kwaliteit binnen onze praktijk te waarborgen – niet alleen in het materiaal, maar ook bij onze tandartsen – doorlopen al onze tandartsen een uitgebreid sollicitatietraject, voordat zij begonnen met hun werkzaamheden bij Tandartspraktijk Dronten. Een goede behandeling begint namelijk bij de beste tandartsen. Ook vinden wij het belangrijk dat onze tandartsen zich blijven ontwikkelen en continu blijven leren. Hierom werken wij uitsluitend met tandartsen die zeer veel tijd blijven steken in bij- en nascholing. Al onze tandartsen zijn geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT). Dit houdt in dat zij aantoonbaar voldoende punten behalen om voor de registratie in aanmerking te komen.

Niet alleen de tandartsen, maar ook in de rest van het team investeren wij veel tijd in de bij- en nascholing. Zo zijn al onze mondhygiënistes aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en het Kwaliteits Register Mondhygiënisten (KRM) en volgen zij meerdere cursussen om volledig op de hoogte te blijven van de laatste inzichten in tandvleesbehandelingen.

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Kwaliteit? Tandartspraktijk Dronten zelfde prijs als iedere andere tandarts

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21.30 uur. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven