Tandartspraktijk Dronten / Tanden bleken

Tanden bleken in Dronten

Als uw tanden verkleurd zijn kunt u uw tanden bleken. Tandartspraktijk Dronten gebruikt de ‘walking bleach’ methode. Wij maken daarvoor twee bleekbitjes, die perfect rondom uw tanden en kiezen passen. U kunt uw tanden en kiezen vervolgens zelf thuis bleken. De bitjes moeten, met wat bleekgel, enkele uren in uw mond gehouden worden. U kunt deze behandeling een aantal dagen herhalen. Als u vindt dat de tanden wit genoeg zijn stopt u met de behandeling. Als de tanden en kiezen in de jaren daarna toch weer wat donkerder worden kunt u de behandeling zonder problemen weer herhalen omdat de bleeklepels herbruikbaar zijn.

Tijdens en na het bleken kunnen de tanden en kiezen tijdelijk wat gevoeliger zijn voor warmte en koude.

Vragen of een afspraak maken voor het bleken van tanden in Dronten?

Bent u op zoek naar een tandarts die uw tanden kan bleken of heeft u vragen hierover? Bij Tandartspraktijk Dronten helpen wij u graag. U kunt met ons een afspraak maken op de datum en het tijdstip die u het best uitkomen.

Op zoek naar een spoed tandarts in Dronten?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar  0321 314 538. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Vandaag gesloten, morgen van tot