Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Celine van der Linde
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Celine van der Linde

Celine van der Linde

BIG-nummer 99928451302

“Voor mij is de band met de patiënten en het bieden van een luisterend oor ontzettend belangrijk. Uiteindelijk begint alles met vertrouwen in elkaar kunnen hebben.”

Celine van der Linde werkt als algemeen tandarts bij Tandartspraktijk Dronten. Na haar studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam heeft ze nog diverse verdiepingscursussen gevolgd met de nadruk op cursussen die gericht zijn op de kindertandheelkunde: “ik merk dat ik steeds meer wil leren over de kindertandheelkunde en dat ik dieper op de stof wil
ingaan en graag het waarom achter bepaalde behandelingen wil weten. Een cursus is hier de ideale
manier voor”

Waarom heb jij zelf besloten om in de tandheelkunde te gaan ?

Ik was vroeger als kind altijd goed in handenarbeid. Ik weet ook dat ik erg van knutselen hield en graag met mijn handen bezig was. Zo speelde ik vroeger altijd met klei en maakte ik daar een gebit van met tanden erin. Ik maakte vervolgens gaatjes in die klei-tanden en die vulde ik weer met klei. Ik was toen nog niet eens bezig met het feit dat ik graag tandarts wilde worden. Dat kwam later, op de middelbare school. Ik was toen aan het twijfelen tussen geneeskunde en tandheelkunde. Omdat ik toch graag meer praktisch bezig wilde zijn, was de keuze eigenlijk vrij snel gemaakt om tandheelkunde te gaan studeren.

Wat is een van de mooiste momenten in je carrière tot nu toe?

Ik heb ooit een patiënt behandeld waarbij het gebit erg aangedaan was. Wat de patiënt vooral erg storend vond waren zijn boventanden. Deze waren helemaal afgebrokkeld, omdat hij ooit gevallen was. Hij durfde eerder niet een tandarts te bezoeken, want: tandartsangst. Ik complimenteerde hem voor zijn eerste stap; het bezoeken van een tandarts. Voor het herstellen/opbouwen van zijn gebit waren meerdere behandelzittingen nodig. Ik heb zijn boventanden uiteindelijk helemaal opgebouwd met composiet, tot het er weer fraai uit zag. Bij een van de laatste behandelzittingen, kreeg ik van hem een kaartje met een bedankje. Op het kaartje stond: Bedankt, door uw werk durf ik eindelijk weer te lachen. Dat moment zal ik niet snel meer vergeten.

Waarom vind je dat mensen voor Tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Bij Tandartspraktijk Dronten staat de patiënt centraal. Ik ken bijvoorbeeld weinig tot geen praktijken waar patiënten na het trekken van een tand of kies nog worden na gebeld door de assistent met de vraag hoe het met hem of haar gaat. Bij Tandartspraktijk Dronten vinden we dat belangrijk: luisteren naar de patiënt, leren van ervaringen en iemand laten weten dat je altijd bij ons terecht kunt, met kleine vragen en grote vragen.

Dit is iets waar ik me als tandarts ook heel erg kan vinden. Ik bel zelf ook vaak patiënten na een wat moeilijkere behandeling of als patiënten vóór een behandeling pijn hadden. Ik merk dat patiënten dit heel erg kunnen waarderen. Ik krijg vaak te horen: ‘Wat een service, nog nooit ben ik door een tandarts gebeld na een behandeling’. Voor mij is die band en dat luisterend oor belangrijk. Uiteindelijk begint alles met vertrouwen in elkaar kunnen hebben.

Meer weten over de vacature tandarts?

Ben jij tandarts of tandarts specialist en wil je meer weten over de vacature tandarts bij Tandartspraktijk Dronten? Bekijk dan hier de vacature.

Maak een afspraak met Celine van der Linde

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven