Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Kampen

Tandarts Kampen

Bij Tandartspraktijk Dronten vindt u alle facetten van de tandheelkunde onder één dak. Wij doen er alles aan om uw tandartsbezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Tandartspraktijk Dronten is een sfeervolle praktijk voor jong en oud. Wij hechten veel waarde aan preventieve mondzorg, waarbij wij rekening houden met uw esthetische wensen van uw gebit. Met een gezond gebit straalt u meer zelfvertrouwen uit.

Wij hebben ruime ervaring met het behandelen van angstige volwassenen en kinderen. Ook als de drempel om de tandarts te bezoeken heel hoog voor u is geworden, dan kunt u bij Tandartspraktijk Dronten terecht.

Ook een stralende lach? Schrijf u in bij Tandartspraktijk Dronten. Wij nemen spoedig contact met u op.

Tandartspraktijk Dronten

 • Kwaliteit van tandheelkundige zorg, rekening houdend met individuele wensen
 • Heldere uitleg over behandelingen
 • Breed pakket aan tandheelkundige zorg in huis 
 • Gunstige openingstijden, op maandag en woensdag tot 21:30

Behandelingen Tandartspraktijk Dronten

Wanneer u een tandarts zoekt en zich in wilt schrijven bij onze Tandartspraktijk in regio Kampen dan plannen wij een eerste afspraak voor u in, de zogenaamde intake.

Bij uw intake afspraak plannen we extra tijd in om kennis te maken en uw tandheelkundige wensen, klachten en eventuele angst voor de tandarts te bespreken. Tijdens deze intake wordt er gekeken naar uw gebitssituatie. Ook kunnen er, wanneer dit nodig is, aanvullend röntgenfoto’s worden gemaakt. Met deze foto’s kunnen wij uw gebit beoordelen. Daarnaast wordt er gekeken of we samen met de mondhygiëniste of preventieassistente uw mondgezondheid kunnen verbeteren. Op basis van deze informatie maken wij in overleg met u een behandelplan.

Naast de reguliere controles kunt u onder andere bij ons terecht voor :

Mondhygiëne, Implantaten, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen, spoedbehandelingen en beugels.

Orthodontie  Kampen

Bij Tandartspraktijk Dronten is het ook mogelijk om een beugeltraject in te gaan.

Wij werken hierbij met de nieuwste technieken.

Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor de onzichtbare Spark aligners:

Veel mensen zijn ontevreden over de stand van hun tanden, maar zien op tegen de alom bekende slotjesbeugel. Deze mensen willen wel een correctie, maar met een beugel die onopvallender is. Dit kan met comfortabele, doorzichtige aligners van Spark.

Mondhygiëne Kampen 

De mondhygiënisten van Tandartspraktijk Dronten in regio Kampen doen er alles aan om uw mond zo gezond mogelijk te houden.
Zo signaleren onze mondhygiënisten vroegtijdig ontstoken tandvlees en zorgen zij ervoor dat problemen in de mond voorkomen worden voordat ze ontstaan. Bij Tandartspraktijk Dronten vinden wij het belangrijk u de best mogelijk zorg te bieden.

Daar hoort ook een optimale patiëntervaring bij. Zo werken wij voor een comfortabele en pijnvrije ervaring uitsluitend met moderne behandelmethoden zoals als EMS Airflow.

Implantologie  Kampen

Een van de specialisaties van Tandartspraktijk Dronten zijn de implantologie behandelingen.
Onze NVOI erkende implantologen worden geassisteerd door ervaren assistentes.
De ruime kennis en kunde maken uitgebreide en complexe behandelingen mogelijk.

Angsttandarts Kampen

Angst voor de tandarts is een veel voorkomend probleem. Voor veel mensen kan het een nachtmerrie zijn om naar de tandarts te gaan. Maar, het hoeft niet zo te zijn. Met angstbehandelingen door uw tandarts en deze tips kunt u uw angst voor de tandarts overwinnen en een veel betere ervaring hebben

Tips wanneer u angst voor de tandarts heeft:

 • Laat u voorlichten aan de hand van informatie over tandheelkundige procedures en wat ze inhouden.
 • Maak een afspraak met een tandarts die goede recensies heeft.
 • Neem iemand mee naar de afspraak.
 • Haal diep adem en probeer je geen zorgen te maken.
 • Vertel dat u angstig bent voor de tandarts, zo kan er extra rekening met u worden gehouden.

Spoed Kampen

Heeft u pijnklachten, neemt u dan ‘ochtends zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wij proberen u dan dezelfde dag nog te helpen

Nieuwe patiënten uit regio Kampen

U kunt zich eenvoudig online inschrijven bij onze praktijk. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Contact en openingstijden:

U kunt hier contact met ons opnemen.

Bellen mag natuurlijk ook: 0321-214538.

U bent bij ons welkom tijdens de volgende tijden:

 • Maandag 08:15 – 21:30
 • Dinsdag   08:15 – 17:30
 • Woensdag 08:15 – 21:30
 • Donderdag 08:15 – 17:30
 • Vrijdag 08:15 – 17:30

Routebeschrijving vanuit Kampen naar Tandartspraktijk Dronten:

Vanuit kampen neemt u de N307 (Hanzeweg), Na 3,3 km gaat u op de rotonde recht door N305 (Biddingringweg), deze volgt u 8 km, U neemt de eerste afslag op de rotonde (richting de Wissel), u rijdt rechtdoor richting het centrum, in het centrum aan de grootte parkeerplaats van het Suydersee winkelcentrum vindt u Tandartspraktijk Dronten.

 

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven