Tandartspraktijk Dronten / Tandarts Kampen

Tandarts Kampen

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in de buurt van Kampen? Een goede tandarts is soms lastig te vinden. Tandartspraktijk Dronten ligt op korte afstand van Kampen en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

Bij Tandartspraktijk Dronten werken meerdere specialisten. Zo kunt u in binnen de praktijk met bijna al uw vragen terecht.

Nieuwe patiënten

Tandartspraktijk Dronten is recent uitgebreid. Dit betekent dat er nog ruimte is voor nieuwe patiënten. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich inschrijven? Dit kan eenvoudig online, uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken op de volgende openingstijden:

  • Maandag 08:15 – 21:30
  • Dinsdag   08:15 – 17:30
  • Woensdag 08:15 – 21:30
  • Donderdag 08:15 – 17:30
  • Vrijdag 08:15 – 17:30

Spoedtandarts Kampen

Bent u wakker geworden met acute pijn of is tijdens het eten een tand of kies gebroken? Neemt u dan ‘s ochtends zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.

Implantologie Kampen

Het zetten van een implantaat is een belangrijke afspraak. Het is belangrijk dat u er zeker van kunt  zijn dat de implantoloog veel ervaring heeft en kennis van zaken. René Overmars heeft ruim dertig jaar ervaring in de implantologie en is sinds jaar en dag officieel NVOI erkend implantoloog.

Orthodontist Kampen

Wilt u de stand van uw tanden laten veranderen en bent u op zoek naar een goede orthodontist. Tandartspraktijk Dronten is partner van het gerenommeerde bedrijf Ormco, bekend van de effectieve Damon brackets en de onzichtbare Insignia ofwel Spark aligners. Of u kiest voor een slotjesbeugel of een onzichtbare beugel, de invisible retainer, Anouk van der Meij heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van beugels.

Routebeschrijving vanuit Kampen naar Tandartspraktijk Dronten:

Vanuit Kampen neemt u de N307 (Hanzeweg). Na 3,3 km gaat u op de rotonde recht door N305 (Biddingringweg), deze volgt u 8 km. U neemt de eerste afslag op de rotonde (richting de Wissel), u rijdt rechtdoor richting het centrum, in het centrum aan de grote parkeerplaats van het Suydersee winkelcentrum vindt u Tandartspraktijk Dronten.

 

Heeft u tandheelkundige vragen? 

Heeft u tandheelkundige vragen? U kunt ons  natuurlijk ook altijd bellen. Eén van onze medewerkers help u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen Tandartspraktijk Dronten!

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven