Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Jose Jansen

Jose Jansen

Wat is je functie bij tandartspraktijk Dronten?

Ik werk op de front- en backoffice en op de planning.

Werd je op een dag wakker en had je je toen bedacht dat je bij een tandartspraktijk wilde werken?

Nee ik ben niet wakker geworden met deze gedachte. De reden dat ik bij Tandartspraktijk Dronten werk is omdat ik al lange tijd zocht naar een baan als receptioniste, hiervoor heb ik lange tijd in de detailhandel gewerkt waarbij ik ook vaak inviel op de receptie, dit beviel mij zo goed dat ik opzoek ben gegaan naar een functie als receptioniste. Daarna heb ik nog ruim twee jaar als commercieel assistent bij een hypotheek organisatie gewerkt. Ik kwam op een gegeven moment de vacature bij Tandartspraktijk Dronten tegen, deze zag er zo leuk en uitnodigend uit dat ik wel moest solliciteren! Toen ging het heel snel, na het eerste prettige gesprek heb ik een ochtend meegedraaid en kort daarna ben ik begonnen.

Wat maakt het werk bij een tandartspraktijk zo leuk?

Wat het leuk maakt is dat ik veel afwisseling heb, doordat ik aan het front zit, hierbij vind ik het contact met de patiënt erg leuk. En sinds kort pak ik ook een deel personeelsplanning op samen met mijn collega Alie.

En natuurlijk ons team!

Kun je jouw tandarts van vroeger nog herinneren? Wat voor persoon was dat?

Mijn tandarts van vroeger was een hele rustige tandarts. Hij werkte wel altijd met dezelfde assistent en stond soms bij binnenkomst nog zijn tanden te flossen.

Ging je graag naar de tandarts en heb jezelf weleens gaatjes gehad?

Ik vond het nooit een probleem gehad om naar de tandarts te gaan en was ook niet bang voor de tandarts. Helaas heb ik weleens gaatjes gehad.

Is je mondverzorging anders geworden sinds je bij een tandartspraktijk werkt? Wat is er veranderd?

Sinds ik naar de mondhygiëniste ben geweest in onze praktijk ben ik wel anders gaan poetsen en ik doe echt mijn best om elke dag te flossen en gebruik nu ook betere tandenstokers.

Waarom vind je dat mensen voor Tandarts Jordaan moeten kiezen?

Wij zijn een hele fijne praktijk met heel goed opgeleide tandartsen, assistentes en mondhygiënistes en preventie assistentes. Tevens hebben we ook een implantoloog in huis. Iedereen kan bij ons onder een dak worden geholpen. Er wordt echt de tijd voor een patiënt genomen en we zijn ruim geopend waardoor we op veel momenten bereikbaar zijn.

Maak een afspraak met Jose Jansen

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven