Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Anouk van Erven – Bastiaans
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Anouk van Erven – Bastiaans

Anouk van Erven – Bastiaans

Werd je op een dag wakker en had je je toen bedacht dat je bij een tandartspraktijk wilde werken?

Ik heb een keer meegelopen / gekeken binnen een praktijk en toen wist ik het, ik wil bij een tandartspraktijk werken.

Waarom heb je ervoor gekozen in de tandheelkunde te werken en wat maakt het werk bij een tandartspraktijk zo leuk?

Het werk als receptioniste vind ik erg leuk en doe ik graag.
Ik kreeg steeds meer interesse in de tandheelkunde dus hoe leuk is het om mijn passie uit te kunnen voeren binnen de tandheelkunde. De combinatie van de variatie binnen mijn werk en het feit dat ik elke nieuwe dingen leer maakt mijn werk zo leuk.

Wat heb je gedaan voor je bij een tandartspraktijk ging werken?

Ik heb hiervoor 10,5 jaar als receptioniste bij een vakantiepark gewerkt.

Kun je jouw tandarts van vroeger nog herinneren? Wat voor persoon was dat?

Jazeker, ik heb mijn hele leven al dezelfde tandarts.

Ging je graag naar de tandarts?

Ik verheugde mij nooit op een tandartsbezoek maar daarentegen vond ik het niet erg om naar de tandarts te gaan.

Heb je zelf weleens gaatjes gehad?

Ja helaas wel

Is je mondverzorging anders geworden sinds je bij een tandartspraktijk werkt? Wat is er veranderd?

Mijn mondverzorging is zeker anders geworden, zo ben ik overgegaan op elektrische poetsen, maak ik meer schoon met stokers en kijk ik vaker bewust naar mijn gebit in de spiegel.

Waarom wilde jij bij Tandartspraktijk Dronten solliciteren en hoe vind je het om bij Tandartspraktijk Dronten te werken?

Ik zag de vacature receptioniste voorbij komen en dacht dit is mijn kans om mijn passie binnen de tandheelkunde uit te voeren. Ik vind het werk erg leuk en ga er elke dag met veel plezier naar toe en hoop hier nog voor een hele lange tijd te werken.

Wat vertel je op verjaardagen als mensen je vragen wat voor werk je doet?

Dat ik receptioniste ben bij een tandartspraktijk en zowel op de front- en backoffice werk.

Waarom vind je dat mensen voor Tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Het is een warme praktijk waar aandacht en voldoende tijd wordt besteed aan de patiënt en indien dat gewenst is een luisterend oor wordt geboden. Binnen de praktijk zijn er meerdere expertises onder één dak. Dit zorgt ervoor dat bijna alle behandelingen zoals mondhygiëne, orthodontie en implantologie binnen de praktijk kunnen worden uitgevoerd.

Maak een afspraak met Anouk van Erven – Bastiaans

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven