Tandartspraktijk Dronten / Slechte adem

Slechte adem voorkomen? Zo doe je dat

Niemand ruikt naar bloemetjes uit z’n mond als hij of zij wakker wordt. Maar als je na het tandenpoetsen en eten nog steeds een slechte adem hebt, is dat wel heel vervelend. Dit heet ook wel halitose. Het maakt je onzeker en het is niet fris. Gelukkig kun je een blijvende slechte adem voorkomen. Wij helpen jou daar graag bij.

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Dit zijn de oorzaken van een slechte adem

Een slechte adem ontstaat niet zomaar. Mogelijke oorzaken zijn tandvleesontsteking, slechte bacteriën in de mond of op de tong en speekseluitdroging. Daarnaast kan een slechte adem ontstaan door verschillende medische aandoeningen. Denk hierbij aan ontstoken amandelen, keelontsteking, ontstoken bijholtes, suikerziekte, luchtweginfectie of maag-darmaandoeningen. Toch is in de meeste gevallen de oorzaak terug te vinden in de mond. 

Slechte adem voorkomen met goede mondverzorging

Het is dus heel belangrijk dat je je gebit altijd goed verzorgt. Hoe? Door twee keer per dag je tanden en tong te poetsen (het liefst met een elektrische tandenborstel), veel water te drinken en goed te flossen en te stoken. Om zeker te weten dat je mondhygiëne op peil is, is het verstandig om regelmatig een bezoek te brengen aan de tandarts en mondhygiënist. 

Wil je een slechte adem voorkomen en wil je weten of je mondhygiëne in orde is? Maak dan snel online een afspraak op een dag en tijd die jou uitkomen. 

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend en op de donderdagavond tot 20.00 uur. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.