Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Claudia Nassy – Wolters
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Claudia Nassy – Wolters
Claudia Wolters Preventieassistente Dronten

Claudia Nassy – Wolters

Mijn naam is Claudia Nassy-Wolters. Ik ben ruim 24 jaar geleden begonnen als tandarts assistente. Na eerst als tandartsassistente te hebben gewerkt ontdekte ik al snel dat ik meer uitdaging zocht en met de patiënt een doel wilde bereiken. Ik heb toen mijn diploma tot preventieassistente gehaald.
Tijdens de behandeling verwijder ik tandsteen en tandplak boven het tandvlees en polijst ik de tanden en kiezen. Een heel belangrijk onderdeel van mijn werk is de patiënt te motiveren door middel van uitleg en instructies om zo ook thuis tot een betere mondhygiëne te komen. Dit alles ten behoeve van een lang behoud van het gebit.

Waarom heb jij besloten om in de tandheelkunde te gaan?

Vroeger als ik kind speelde ik al “tandartsje” De behandelkamers waren de badkamer, wc en de slaapkamers. De douchekop in de badkamer gebruikte ik als boor.

Heb je zelf weleens gebitsproblemen gehad?

Ja en dat komt echt door vroeger! Toen was het totaal anders dan nu, je moest toen nog met een harde tandenborstel poetsen, iets wat nu echt niet meer mag! Ook gebruikte men nog geen tandenstokers of flossdraad. Met als gevolg gaatjes tussen de tanden…

Wat is een van de mooiste momenten in je carrière tot nu toe?

Ik had een patiënt in mijn stoel 16 jaar oud, met super veel plaque op zijn tanden en heel erg bloedend tandvlees. Hij poetste één keer in de week zijn tanden en gebruikte geen tandenstokers of flossdraad. Ik heb hem eerst heel regelmatig terug laten komen. Door hem de juiste motivatie, instructie en behandeling te geven zag hij zelf ook dat na verloop van tijd zijn mondhygiëne met stappen vooruit ging. Hij ging trouw twee keer per dag elektrisch poetsen en hij gebruikte elke dag tandenstokers. Inmiddels is het een volwassen man met zelf kinderen. Hij is me nog steeds dankbaar voor toen. En zijn kinderen……..die komen nu ook vier keer per jaar bij mij.

Wat zijn je toekomstplannen binnen de Tandheelkunde?

Ik hou van mijn werk als preventie-assistente. Elke dag mag ik patiënten jong en oud begeleiden bij het verkrijgen van een mooi en schoon gebit. Daar kan je toch alleen maar blij van worden. Ik hoop dat ik dit nog heel veel jaar mag blijven doen.

Waarom vind je dat mensen voor Tandarts Dronten moeten kiezen?

Het is een mooie praktijk met een warme uitstraling. Wij hebben veel specialisaties onder één dak waardoor de meeste behandelingen in de praktijk uitgevoerd kunnen worden.
Ook is ons team is professioneel maar ook sociaal en lief en dat straal je ook weer uit naar de patiënten.

Maak een afspraak met Claudia Nassy – Wolters

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven