Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / René Overmars
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / René Overmars
Rene Overmars Implantoloog

René Overmars

NVOI Implantoloog

BIG nummer 9023171102

In 1987 studeerde René af als tandarts aan de Universiteit Utrecht.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in verschillende praktijken, waaronder in Rome, is René begonnen in een kleine tandartspraktijk in Apeldoorn. In de loop der jaren heeft hij deze praktijk overgenomen en laten groeien tot een grote toonaangevende praktijk en tevens cursuscentrum. Na verkoop van deze praktijk is René opnieuw een kleine tandartspraktijk begonnen.

Inmiddels houdt René zich uitsluitend bezig met implantologie. Al sinds 2007 is René officieel erkend als NVOI implantoloog en vanaf 2010 werkt René alleen nog als implantoloog.

De laatste jaren heeft Rene deelgenomen aan de directie van Dental Clinics, een van de grotere tandartsketens in Nederland waar hij geadviseerd heeft op het gebied van implantologie. Tevens is Rene de afgelopen jaren docent geweest aan de ACTA, de tandheelkunde universiteit in Amsterdam.

Maak een afspraak met René Overmars

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven