Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Rene Overmars
Rene Overmars Implantoloog

NVOI Implantoloog

Al in 1987 studeerde Rene af als tandarts aan de Universiteit Utrecht.

Sinds zijn afstuderen heeft Rene een aantal jaar als tandarts in Rome gewerkt. Na deze tijd is hij eigenaar geweest van meerdere grote tandartspraktijken. Hiernaast heeft Rene zich destijds gespecialiseerd in de Implantologie, endodontologie en orthodontie en is hij al ruim 20 jaar officieel NVOI implantoloog.

De laatste jaren heeft Rene deelgenomen aan de directie van Dental Clinics, een van de grotere tandartsketens in Nederland waar hij geadviseerd heeft op het gebied van implantologie. Tevens is Rene de afgelopen jaren docent geweest aan de ACTA, de tandheelkunde universiteit in Amsterdam.

Maak een afspraak met Rene Overmars

Onze specialisten

Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder

Tandarts

Monique tandartsassistente Dronten

Monique Migchelbrink

Tandartsassistente

Eline Braan tandarts Dronten

Eline Braan

Tandarts

Shanya Hoogendoorn tandartsassistente Dronten

Shanya Hoogendoorn

Tandartsassistente

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven