Tandartspraktijk Dronten / Over Tandartspraktijk Dronten

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een nieuwe tandartspraktijk in het winkelcentrum Suydersee in het centrum van Dronten, met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke zorg. Bent u op zoek naar een tandarts in Dronten of heeft u een spoedgeval? Wij nemen nieuwe patiënten aan en helpen u graag verder!

Wat we doen

Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Er wordt een zorgplan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is. Zo weet u altijd hoe het ervoor staat en wat u kunt verwachten.

Inschrijven

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in de omgeving van Dronten? Bij Tandartspraktijk Dronten bent u welkom.
Uw eerste afspraak bij Tandartspraktijk Dronten is altijd een intake afspraak. Tijdens deze afspraak vindt er een uitgebreide controle van uw gebit en mondgezondheid plaats. U kunt tijdens deze afspraak aangeven of u vragen of wensen heeft met betrekking tot uw gebit. Schrijf u in voor een intake afspraak op onze website.

Openingstijden

Maandag: 08:15 t/m 21:30
Dinsdag: 08:15 t/m 17:30
Woensdag: 08:15 t/m 21:30
Donderdag: 08:15 t/m 17:30
Vrijdag: 08:15 t/m 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze specialisten

Bekijk ons team

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven