Lydia Bons tandarts Dronten

Lydia Bons

BIG-nummer 29913667002

Even voorstellen

Mijn naam is Lydia Bons. Ik ben in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Nijmegen. Dat ik tandheelkunde ging studeren was wellicht geen logische keuze. Ik had zelf helaas vaker gaatjes en ging niet zo graag naar de tandarts, nog steeds niet trouwens…

De reden waarom ik tandheelkunde ben gaan studeren is omdat ik graag met mensen wilde werken en technisch en creatief bezig wilde zijn. Tandheelkunde bleek de ideale combinatie! Nog steeds houd ik ervan om nieuwe dingen en technieken te leren. Ik volg dus ook regelmatig tandheelkundige cursussen.

Wat vind je het leukste binnen jouw vak?

Ik vind het het leukste als ik mensen kan helpen om te begrijpen wat iemand zelf kan doen om een gezond gebit te krijgen. Wanneer ik later hoor dat iemand ook zelf het effect merkt van een betere mondhygiëne dan word ik daar ontzettend gelukkig van. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om mensen op hun gemak te stellen. Waar ik nog weleens aan terug denk is aan een kindje die een aantal behandelingen nodig had en daar best tegenop zag. Na afloop van de laatste behandeling was het kindje zo opgelucht en was het zo meegevallen dat ik spontaan een knuffel kreeg. Dat zijn wel de momenten waar ik erg blij van word.

Hoe zie jij jouw toekomst?

Ik ben van plan lekker nog heel veel jaar door te werken als algemeen tandarts, nog veel cursussen te volgen en zo ieder jaar weer meer ervaring op te doen.

Waarom heb jij voor tandartspraktijk Dronten gekozen en waarom raad je dit aan anderen aan?

Toen ik bij tandartspraktijk Dronten ging werken viel het mij op dat er heel veel aandacht was voor mijn ontwikkeling en de ontwikkeling van iedereen in het team. Er wordt een enorm hoge kwaliteit van tandheelkunde geleverd en er wordt gewerkt volgens de nieuwste technieken en met de nieuwste apparatuur en materialen. Daarnaast werken we met veel goede tandartsen waar ik ook weer inspiratie van krijg en waardoor je ook veel onderling kunt overleggen.

Volgens mij zijn dat allemaal redenen waarom het hier erg fijn is voor patiënten maar ook voor alle medewerkers.

Maak een afspraak met Lydia Bons

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven