Bij Tandartspraktijk Dronten streven wij naar een voortdurende verbetering van zorg om u zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het dus ook zeer belangrijk dat u tevreden bent. Ondanks onze inzet en aandacht, kan het soms voorkomen dat klachten ontstaan. Zo kan het zijn dat u niet tevreden bent over een bepaalde handeling of u zich niet zorgvuldig geïnformeerd voelt. Aarzel niet om ons hierop te attenderen en neem contact op via telefoon of per email via info@tandartspraktijkdronten.nl

Verhelderend gesprek

U kunt ons vragen om een verhelderend gesprek. In dit geval legt uw tandarts of mondhygiënist u nogmaals uit waarom bepaalde handelingen zijn uitgevoerd op een bepaalde manier. U kunt vervolgens gezamenlijk zoeken naar een oplossing voor uw klacht.

Informatiepunt en klachtenregeling inschakelen

Komt u er niet uit samen met uw tandarts of mondhygiënist? Dan kunt telefonisch advies vragen bij de KNMT. De klachtenregeling van deze tandheelkundige beroepsorganisaties voldoen aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. De KNMT kan bemiddelen of overgaan tot een formele behandeling van uw klacht en een uitspraak doen. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden.

Vragen over klachtenafhandeling?

Heeft u vragen wat betreft onze klachtenafhandeling? Dan kan u te allen tijde contact met ons opnemen.

Over Tandartspraktijk Dronten

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandartspraktijk Dronten nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Dronten. Op maandag en woensdag zelfs tot 21.30 uur.

Ben je op zoek naar een tandarts? Dan ben je welkom bij Tandartspraktijk Dronten. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Bel ons wel eerst even voordat je langskomt. Dat kan op 0321 31 45 38. Kom kennismaken met ons leuke team!

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven