Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Sharon Veen
Sharon Veen tandartsassistent Dronten

Sharon Veen

” Wanneer je zonder iets te zeggen al precies weet wat de ander nodig heeft dan is zelfs de moeilijkste behandeling makkelijk geworden en dat merk je, ook als patient. ”

Even voorstellen

Mijn naam is Sharon Veen en ik werk met heel veel plezier als tandartsassistente en implantologieassistente bij Tandartspraktijk Dronten.

Heb je altijd al geweten dat je tandartsassistente wilde worden?

Nee zeker niet. Voor ik de opleiding tot tandartsassistente volgde had ik onder andere de kappersopleiding en de opleiding tot visagiste gevolgd maar dat was het niet helemaal voor mij vandaar dat ik de opleiding tot tandartsassistente ben gaan volgen. De werkzaamheden zijn natuurlijk anders, zeker wanneer ik de implantoloog assisteer bij operaties, maar dit past erg goed bij mij en ik vind het heel fijn om nog steeds met mensen te werken. Een mond is zo’n belangrijk onderdeel van de uitstraling van mensen, het is ontzettend fijn als mensen na een behandeling weer vol vertrouwen en voluit kunnen lachen.

Wat houdt jouw werk in?

Zeker bij lastige behandelingen zoals implantologie behandelingen is het erg belangrijk dat de tandarts en de assistente een goed team vormen. De tandarts voert de behandeling natuurlijk uit maar als assistente probeer ik altijd een paar stappen vooruit te denken tijdens de behandeling. Wanneer je zonder iets te zeggen al precies weet wat de ander nodig heeft dan is zelfs de moeilijkste behandeling makkelijk geworden en dat merk je, ook als patient.

Wat geeft je de meeste voldoening in je werk?

Voor mij is het belangrijk dat de elke patiënt tevreden naar huis gaat. Veel mensen vinden het spannend om naar de tandarts te gaan. Zeker wanneer er een operatie moet gebeuren, kunnen mensen hier erg tegenop zien. Als mensen een implantaat nodig hebben dan gebeurt dat niet zomaar. Voor de operatie wordt gepland hebben we meerdere afspraken waarbij de mogelijkheden worden doorgesproken en er samen met de patient een plan wordt gemaakt. Voor mij is het heel fijn dat ik de patiënten dan steeds beter leer kennen ook steeds beter op hun gemak kan stellen.

Tenslotte, hoe zie jij de toekomst bij Tandartspraktijk Dronten?

Tandartspraktijk Dronten is een groeiende praktijk met veel verschillende specialisten. Ik ben trots om hier een onderdeel van te zijn en ik hoop dit nog lang te blijven.
Daarnaast wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van implantologie en kaakchirurgie en die mogelijkheden zijn er zeker binnen deze praktijk.

Maak een afspraak met Sharon Veen

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven