Noor Matti Mondhygieniste Dronten

Noor Matti

BIG- nummer: 29928606579

“ In mijn werk als mondhygiëniste vind ik het heel belangrijk om mijn patiënten te motiveren om het gebit te onderhouden. Samen zorgen wij voor een gezond gebit wat een leven lang meegaat ”

Noor Matti is afgestudeerd als mondzorgkundige aan de Hanzehogeschool van Groningen. Noor is werkzaam als mondhygiëniste bij Tandartspraktijk Dronten.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Ik ben erg sociaal en zorgzaam en hou ervan om de positieve energie die ik altijd bij mij draag ook aan derden door te geven.

Waar word jij blij van?

Ik wordt heel erg blij van traktaties op het werk en dan vooral van Taart!

En op een helemaal perfecte dag is er cheese cake.

Naast deze guilty pleasure houd ik ook heel erg van muziek, soms betrap ik mezelf erop dat ik tijdens een behandeling aan het mee neuriën ben.

Kun je jouw tandarts van vroeger nog herinneren? Wat voor persoon was dat?

Mijn eerste herinnering is rond mijn twaalfde jaar, mijn kiezen werden toen geseald. Mijn tandarts was een erg lieve vrouw die van elke behandeling een feestje maakte. Ik vond het dus ook helemaal niet eng om naar de tandarts te gaan maar dat ik na elke behandeling een cadeautje mocht uitzoeken hielp hier natuurlijk ook heel erg in mee. 

Door deze tandarts en haar enthousiasme besloot ik dat zelf ook in de tandheelkunde wilde werken. Ik ben mondzorgkunde gaan studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen wat ik een ontzettend leuke studie vond en sinds 2019 werk ik als mondhygiëniste.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Er zijn meerdere aspecten in mijn werk die ik heel erg leuk vind:

Ten eerste de blijdschap van een patiënt nadat ze zelf ook resultaat zien na één of meerdere behandelingen.

Daarnaast zijn de dagen heel afwisselend, geen enkele dag is hetzelfde. De behandelingen die ik doe variëren van bijvoorbeeld een eerste afspraak met mensen tot initiële behandelingen bij mensen bij Parodontitis en behandelingen bij mensen die ik nu al meerdere jaren met regelmaat zie. Wanneer iemand een eerste afspraak heeft, vind ik het belangrijk iemand goed te leren kennen maar vooral ook uit te leggen wat iemand zelf kan doen. Daarnaast is ook iedere patiënt weer anders en zal je iedereen op een andere manier moeten benaderen.

Dat vind ik eigenlijk het allerleukste, het contact met zoveel verschillende mensen. Ik maak heel graag zoveel mogelijk patiënten blij.

Ten slotte? waarom vind je dat mensen voor Tandartspraktijk Dronten  moeten kiezen?

Bij tandartspraktijk Dronten heb je alle facetten van de tandheelkunde in een gebouw. Daarnaast worden de patiënten met de allernieuwste apparatuur behandeld, wat de kwaliteit van de zorg erg goed maakt. 

Meer weten?

Wil jij meer weten over de behandelingen van de mondhygieniste of ben je geïnteresseerd in de vacature van Mondhygieniste? Lees dan vooral verder of neem contact met ons op.

Maak een afspraak met Noor Matti

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven