Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Miranda Post – van den Berg
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Miranda Post – van den Berg
Miranda Post - van den Berg preventieassistente Dronten

Miranda Post – van den Berg

“Het beugelwerk is echt mijn passie. De technische kant en het contact met de patiënten maakt dat ik elke behandeling met veel enthousiasme en gedrevenheid uitvoer.”

Even voorstellen

Ik ben orthondontie- en preventie assistente bij Tandartspraktijk Dronten. Als preventie assistente reinig ik het gebit van mensen, ook geef ik instructies en tips. Een onderdeel van mijn werk is het geven van poetsinstructies aan kinderen. De kinderen komen dan vaak gespannen de behandelkamer binnen.

Door rustig en op een spelenderwijs de instructie te geven, ontspannen de kinderen al snel en luisteren ze goed naar de door mij gegeven tips. Wanneer ik dan  bij een volgende controle zie dat het poetsen vooruit is gegaan smelt mijn hart.

Als orthodontie assistente plaats en verwijder ik beugels.  Daarnaast voer ik de beugelcontrole uit en reparaties als deze noodzakelijk zijn. Niet alleen de verschillende behandelingen maar ook het contact met de patiënt en de ouders maakt mijn werk bijzonder. Ik zie de patiënten op een regelmatige basis waardoor je niet alleen een professionele maar ook een persoonlijke band opbouwt. Nadat kinderen de eerste keer nog verlegen en voorzichtig binnen komen, komen ze de keren daarop ontspannen en vaak met een vrolijke hallo op de afspraak. Met als kers op de taart het eindresultaat: een stralend recht gebit.

Ging je zelf altijd met veel plezier naar de tandarts?

Als klein kind ging ik zeker met heel veel plezier naar de tandarts. Mijn tandarts was erg aardig en wij gingen met het hele gezin naar de tandarts. Daardoor voelde het voor mij bijna als een uitstapje. Ik droomde er alleen nog niet van om de tandheelkunde in te gaan. Turnster of gymleraar dat waren de beroepen waar ik echt warm voor liep.

Na een studie die toch niet de juiste keuze was besloot ik toch om via een BBL traject mijn diploma als tandartsassistente te halen en daar ben ik nog steeds erg blij mee.

Poets jij weleens stiekem je tanden niet?

Nee, dan zou ik echt niet kunnen slapen.

Waarom vind je dat mensen voor tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Tandartspraktijk Dronten werkt met mensen die allemaal voor kwaliteit gaan en die ook hoge kwaliteit kunnen bieden! We werken preventief om zo grote problemen te voorkomen. Het is een veelzijdige praktijk die bijna alles wat betreft tandheelkunde te bieden heeft. 

Maak een afspraak met Miranda Post – van den Berg

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven