Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Marloes den Ouden
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Marloes den Ouden

Marloes den Ouden

Kun jij je eigen tandarts nog herinneren? Wat voor persoon was dat?

Ik herinner mijn tandarts als onvriendelijk, kortaf en niet patiënt gericht. De tandartspraktijk was een hele oude praktijk waar weinig sfeer was. Hierdoor ging ik vroeger ook niet graag naar de tandarts. Toen ik 9 jaar was heb ik de tandarts een keer tot bloedens toe gebeten. Naar de tandarts gaan was voor mij heel stressvol en is nooit een leuk uitje geweest. Hierdoor kan ik mij wel heel goed inleven in de patiënten met angst voor de tandarts. Ik ben nu zelf over mijn angsten heen, maar ik weet nog heel goed hoe eng het kan zijn.

Heb je zelf weleens gebitproblemen gehad?

Toen ik jong was had ik twee melkkiezen die niet wilden wisselen. Hierdoor kwamen mijn volwassen kiezen niet door of zouden deze scheef groeien. Om dit te voorkomen moesten mijn twee melkkiezen getrokken worden. Gezien het “bijtincident” wat kort daarvoor had plaatsgevonden durfde mijn eigen tandarts deze niet te trekken. De twee melkkiezen zijn toen onder algehele narcose in het ziekenhuis getrokken.

Wat vertel jij op verjaardagen als er word gevraagd wat jij doet?

Dat ik als tandartsassistente werk in Dronten. Hier krijg je verschillende reacties op, dit vind ik altijd wel grappig. Mensen komen vaak met de vraag ‘kom je dan ook van die vieze gebitten tegen?’ ja, is mijn antwoord dan. Maar daarom is mijn werk is ook erg belangrijk. Ook zorg ik ervoor dat de tandarts goed kan werken en alle benodigdheden heeft die tijdens de behandeling nodig zijn. Zelf haal ik er ook voldoening uit als je ziet dat je mensen echt hebt geholpen. Of wanneer je een angstpatiënt echt op zijn of haar gemak hebt gesteld.

Wat zijn je toekomstplannen in de mondzorg?

Ik ben eigenlijk nog maar net klaar met mijn tandartsassistente opleiding. Maar je bent nooit uitgeleerd. Ik vind het dus ook erg leuk om alles wat er te leren valt te leren. Zo wil ik in de toekomst de preventie opleiding doen en lijkt het mij leuk om te assisteren bij implantologie. Er zijn in de tandheelkunde nog zoveel dingen die je nog kunt leren.

Ten slotte, waarom vindt je dat mensen voor Tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Tandartspraktijk Dronten is een jong dynamisch team. Iedereen die hier werkt is gericht op kwaliteit maar ook op de patiënt. Het mooie aan tandartspraktijk Dronten is dat er meerdere tandartsen werken en er dus altijd overleg plaats kan vinden. Ook heeft elke tandarts zijn eigen specialiteit, zo kunnen ze elkaar ondersteunen en is het één groot team. Bij binnenkomst is er een warm welkom, dit geeft een fijn vertrouwd gevoel.

Maak een afspraak met Marloes den Ouden

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven