Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Maarten Vaartjes
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Maarten Vaartjes

Maarten Vaartjes

BIG-nummer 99063038702

Maarten Vaartjes is in 2004 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam, ook wel ACTA genaamd.
Na zijn studie heeft Maarten onder meer de eenjarige leergang endodontologie gevolge aan de ACTA en de leergang implantologie gevolgd. In 2007 en 2008 heeft Maarten aan de New York University gestudeerd op de afdeling implantologie.

Maarten staat ingeschreven bij het KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT) en is lid bij de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde), de NVOI (Nederlandse Vereniging van Orale Implantologen), NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).

Maarten is eigenaar van Tandarts Jordaan, Tandartspraktijk Dronten en de Tandarts Almere.

Maak een afspraak met Maarten Vaartjes

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven