Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Maaike van Schaik
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Maaike van Schaik

Maaike van Schaik

Meer informatie over dit teamlid van tandartspraktijk Dronten volgt snel.

Maak een afspraak met Maaike van Schaik

Onze specialisten

Alie Weevers

Alie Weevers

Planner

Sienni Spaans

Tandartsassistente

Marleen Wolfs

Receptioniste

Mgrdich-Amroian-Tandtechnicus-Dental-Technician

Mgrdich Amroian

Tandtechnicus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend en op de donderdagavond tot 20.00 uur. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

0321 314 538

Vandaag geopend tot 17:15 Morgen van 08:15 tot 21:00

Bekijk al onze openingstijden