Tandartspraktijk Dronten / Ons Team / Bas van der Kooy
Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Bas van der Kooy

BIG nummer 99930508902

´De meeste voldoening kan ik uit een behandeling halen waarbij iemand meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Dit kan bijvoorbeeld komen nadat iemands voortanden qua esthetiek zijn opgeknapt maar ook dat doordat iemand met een tandartsangst veel minder bang is nadat je een behandeling hebt uitgevoerd.´

Hoe zou jij jezelf omschrijven in één zin?

Ik zou mezelf omschrijven als een geduldige en ambitieuze werker die zowel binnen als buiten het werk geniet van de mensen om zich heen.

Waar word jij blij van?

Ik haal veel voldoening uit mijn werk maar echt blij wordt ik als ik de tijd vind om daarnaast te kunnen sporten!

Wat doe je om te zorgen dat elke patiënt tevreden de deur uitgaat?

Ik wil met een patiënt alles bespreekbaar kunnen maken. Zowel de dingen die goed gingen als de dingen die minder goed gingen zodat we beide tevreden naar huis kunnen aan het einde van de dag.

Waarom heb jij zelf besloten om tandheelkunde te studeren?

Vanaf een jaar of 10 had ik een hele leuke tandarts die veel over behandelingen uitlegde. Ik realiseerde me toen dat een tandarts een leuk en vooral veelzijdig beroep was. Dit is sindsdien bij me gebleven en heeft mijn keuze om tandheelkunde te studeren zeker beïnvloed. Daarnaast ben ik op mijn voortanden gevallen als kind waardoor ze afbraken. Deze zijn opgebouwd met een vulling en sindsdien ook meerdere keren opnieuw afgebroken en opnieuw gevuld. Doordat ik hierdoor zelf ook veel in de tandarts stoel heb gelegen had ik hierdoor naar mijn idee een goed beeld van wat een tandarts allemaal deed. Dit allemaal samen genomen heeft ervoor gezorgd dat ik tandheelkunde ben gaan studeren.

Wat is een van de mooiste momenten in je carrière tot nu toe? Zo’n moment waaraan je later zeker nog eens terugdenkt?

Toen ik in mijn bachelor tandheelkunde zat was bij mijn vader in de kerstvakantie een klein stukje van zijn voortand afgebroken. Hij kon ’s avonds gelijk bij de tandarts terecht om het te laten maken en uit interesse ging ik mee om te kijken. Omdat dit ook mijn eigen tandarts was, wist hij dat ik tandheelkunde studeerde en dat ik op de opleiding een zelfde vulling in de voortand (waarvoor mijn vader kwam) al eens had geoefend op een plastic oefengebitje. De tandarts legde de benodigde spullen klaar, ging op de stoel van de tandartsassistent zitten en zei dat ik de behandeling mocht uitvoeren. Onder begeleiding van deze tandarts mocht ik dus mijn allereerste vulling op een patiënt bij mijn vader plaatsen. Dit moment zal ik nooit meer vergeten.

Ten slotte waarom vind je dat mensen voor tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Tandartspraktijk Dronten is een moderne praktijk waarbij volgens de modernste technieken gewerkt wordt. Verder is het hele team vakkundig en worden de meeste behandelingen in de praktijk zelf uitgevoerd, dit is voor een patiënt erg fijn. De belangrijkste motivatie om te kiezen voor Tandartspraktijk Dronten is dat we iedere patiënt de persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben.

 

Ben jij benieuwd naar de vacature tandarts en zou je, net als Bas, ook bij tandartspraktijk Dronten willen werken? Lees dan vooral verder.

Maak een afspraak met Bas van der Kooy

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven