Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Alie Boerman
Alie Boerman

Alie Boerman

Alie is een van de vaste gezichten van Tandartspraktijk Dronten, zij werkt al sinds 2012 bij Tandartspraktijk Dronten en bij de vorige eigenaar van de praktijk.
Toen in 2018 de tandartspraktijk waar Alie werkzaam was door Tandartspraktijk Dronten werd overgenomen bleef Alie als receptioniste voor onze praktijk werken. Inmiddels is Alie doorgegroeid naar de functie van planner.
In deze functie zorgt zij voor de personeelsplanning en coördineert zij de behandelprogramma’s voor alle tandartsen en mondhygiënistes.

Ging jij vroeger zelf graag naar de tandarts?

Mijn tandarts was een hele lieve wat oudere man.
Ik ging heel graag naar de tandarts. Vooral het boren vond ik interessant. Bij de halfjaarlijkse controle hoopte ik stiekem dat ik een gaatje had zodat ik het boren zelf ook een keer kon voelen.
Ik heb helaas wel één keer een minder fijne ervaring gehad door een verdoving die heel erg veel pijn deed bij het zetten. Ik ben daardoor gelukkig niet bang geworden voor de tandarts.

Wat is jouw bijdrage aan een tevreden patiënt?

In mijn rol als planner zorg ik dat patiënten terecht kunnen voor de behandeling die ze op dat moment nodig hebben.

Wat zijn je toekomstplannen binnen de tandheelkunde?

Ik ben ontzetten trots en blij dat ik doorgegroeid ben van receptioniste naar planner. In deze functie wil ik graag nog veel verder groeien om zo nog efficiënter en nog meer in de toekomst te kunnen plannen.

Waarom vind je dat mensen voor Tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Het is een fijne en warme praktijk met de nieuwste technieken op het gebied van tandheelkunde. De behandelaren denken mee met de wensen van de patiënten en proberen deze waar mogelijk te realiseren. Ook zijn alle patiënten welkom, van jong tot oud en met of zonder angst voor de tandarts.

Maak een afspraak met Alie Boerman

Onze specialisten

Jessica Swartberg

Kindertandarts

Sterre Gitz

Tandarts

Julia Corbu

ortho- en paropreventie assistent

Gilian Sonderen

Tandprotheticus

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven