Tandartspraktijk Dronten / Tandartstarieven

Tandartstarieven

De tandartstarieven zijn in Nederland door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgesteld. Hierdoor zijn de tandartstarieven van alle tandartsen in Nederland gelijk gesteld door de overheid. De behandelingen van Tandartspraktijk Dronten worden volledig volgens deze tarievenlijst berekend. Houd er rekening mee dat deze prijzen aan het begin van elk jaar kunnen veranderen.

Bij Tandartspraktijk Dronten vinden wij het belangrijk dat de zorg voor u en uw gebit centraal staat. Daarom investeren wij in de opleiding en nascholing van ons personeel en werken wij hiernaast met hoogwaardige materialen. Zo zorgen wij dat de kwaliteit van bijvoorbeeld uw vullingen, wortelkanaalbehandelingen en implantaten zo hoog mogelijk is. Uiteraard doen wij dit voor dezelfde prijs.

De tandartsrekening

Vaak kan er best eenvoudig uitgelegd worden wat er moet gebeuren in uw mond. Er moet bijvoorbeeld een gaatje gevuld worden of misschien heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig. Wanneer u vervolgens de rekening krijgt dan is de behandeling vaak helemaal niet meer zo eenvoudig.

De tandartsrekening is namelijk opgebouwd uit de verschillende “prestaties” die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Daarnaast worden de verschillende tanden en kiezen aangeduid met een nummer. Iedere prestatie staat omschreven met een code waaraan een tarief is gekoppeld, deze vindt u terug op uw rekening. Voordat we starten met een behandeling ontvangt u van ons een begroting voor de geadviseerde behandeling. Zo heeft u vooraf inzicht in de te verwachten kosten. Wanneer u wilt weten of de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar dan kunt u aan de hand van de begroting met hen contact opnemen, dit verschilt namelijk per polis en per verzekeraar.

Natuurlijk hadden ook wij de rekening graag wat makkelijker en vooral begrijpelijker willen opstellen. Helaas zijn we wat dat betreft gebonden aan de codes en de omschrijvingen die de NZa hieraan heeft gegeven. Wel leggen wij u, wanneer u daar behoefte aan heeft, graag persoonlijk uit wat u op de rekening kunt terug lezen.

Heeft u vragen over uw rekening?

Het versturen van de facturen hebben wij uitbesteed aan Netpoint. Zo kunnen wij ons richten op dat waar wij goed in zijn: optimale tandheelkundige zorg verlenen.

Heeft u vragen over de betalingsvoorwaarden of wilt u meer informatie neem dan direct contact op met Netpoint.

Heeft u inhoudelijke vragen over uw behandeling, neem dan contact op met de Tandartspraktijk Dronten via 0321 314 538 of info@tandartspraktijkdronten.nl.

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond tot 21:30. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. In geval van nood kunt u bellen naar TandartsJordaan – tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Onze blije klanten aan het woord

?

Harmen M

Uitstekend en zeer vriendelijk personeel, tandartsen zijn zeer deskundig! Ik ben goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Dank jullie wel!

Aynur

Wat een fijne ervaring! Ben erg bang voor de tandarts, maar wat hebben ze me gerust gesteld. Super veel geduld en ontzettend lieve medewerkers! Bedankt hiervoor!!

T Yildiz

Vriendelijk personeel! De tandartsen nemen goed de tijd voor je, iedere keer weer tevreden. Ook wordt er erg rekening gehouden met angst, zijn heel goed en leggen leuk uit wat ze precies gaan doen om je gerust te stellen.

Mevrouw Puf

Super fijne praktijk. Ze nemen de tijd voor je en zijn ook heel geduldig met kinderen. Wat ook heel fijn is dat ze eigen mondhygiënistes hebben. Zo kun je de controle en gebitsreiniging op 1 dag combineren wel zo fijn

Eila

Prettige ervaringen met tandarts Bons. Nadat ik niet tevreden was over een behandeling, is dit heel netjes door haar opgelost. Fijne tandarts

Daphne van der Meijden

Ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen. Niet één onvriendelijke medewerker aan de telefoon of tijdens een behandeling gehad. Toen ik vorig jaar langskwam met pijnklachten ben ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis, waarna de tandarts mij persoonlijk nog heeft gebeld om te vragen of het goed was gegaan. Top service!

Ellen de Vries

Wij hebben ons net ingeschreven bij Tandartspraktijk Dronten. Ben heel tevreden over onze tandarts mevrouw Mulder, worden goed geholpen. De algehele sfeer is ook vriendelijk en duidelijk, zeker een aanrader.

Wim van Dijk

Afspraak maken Inschrijven