Kwaliteitskeurmerk

Zodra men praat over de zorg, wordt er vaak gesproken over de kwaliteit binnen de zorg. Kwaliteit is ontzettend belangrijk en het waarborgen hiervan nog wel meer. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in de arts, of dit nu een tandarts of huisarts is. Dit geldt ook voor het team hier omheen, de praktijk waarbinnen u zich als patient begeeft en het materiaal waar mee gewerkt wordt.

Bij- en nascholing voor onze tandartsen

Om een hoge kwaliteit binnen onze praktijk te waarborgen – niet alleen in het materiaal, maar ook bij onze tandartsen – doorlopen al onze tandartsen een uitgebreid sollicitatietraject, voordat zij begonnen met hun werkzaamheden bij Tandartspraktijk Dronten. Een goede behandeling begint namelijk bij de beste tandartsen. Ook vinden wij het belangrijk dat onze tandartsen zich blijven ontwikkelen en continu blijven leren. Hierom werken wij uitsluitend met tandartsen die zeer veel tijd blijven steken in bij- en nascholing. Al onze tandartsen zijn geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT). Dit houdt in dat zij aantoonbaar voldoende punten behalen om voor de registratie in aanmerking te komen.

Niet alleen de tandartsen, maar ook in de rest van het team investeren wij veel tijd in de bij- en nascholing. Zo zijn al onze mondhygiënistes aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en het Kwaliteits Register Mondhygiënisten (KRM) en volgen zij meerdere cursussen om volledig op de hoogte te blijven van de laatste inzichten in tandvleesbehandelingen.

Kwalitatief-materiaal-bij-tandarts-jordaan
Facings-Amsterdam

Maak een afspraak: 0321 314 538