Tandartspraktijk Dronten / Ons team / Nina Mulder
Nina Mulder tandarts Dronten

Nina Mulder
BIG nummer 19928441002

“Bij iedere patiënt kijk ik naar de persoon, in plaats van alleen naar de mond. Wensen en verwachtingen van de patiënt, mogelijkheden en risico’s van behandelingen bespreek ik uitgebreid zodat wij samen tot een passend behandelplan komen. Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich gehoord voelt “

Na haar afstuderen als tandarts aan ACTA in Amsterdam is Nina Mulder als algemeen tandarts gaan werken bij Tandartspraktijk Dronten.

Kan jij je tandarts van vroeger nog herinneren?

Zeker, ik ga er nog steeds heen voor de controle. Hij maakt altijd even een praatje, inmiddels als collega’s, wat het extra leuk maakt! Van vroeger herinner ik me hem als een rustige man, die wel altijd even uitlegde wat hij ging doen. En verder de sfeer in de kamer vooral ontspannen hield.

Heb je zelf weleens gebitsproblemen (gehad)?

Toen ik een jaar of acht(?) was, ben ik gestruikeld over een stoeprandje. Hierbij brak mijn voortand af. Gelukkig is de zenuw nog intact. Het afgebroken stukje was ik helaas kwijt, dus moest het met composiet hersteld worden. Echter, de kleur was telkens niet helemaal goed, te geel, dan weer te grijs. Uiteindelijk ben ik bij een collega-tandarts terecht gekomen in Amsterdam. Zij heeft het heel mooi gerestaureerd.

Wat is een van de mooiste momenten in je carrière tot nu toe?

Een patiënt met MS kwam samen met zijn vrouw bij mij voor het maken van een aantal restauraties. Bij een andere tandarts hadden ze niet zo’n fijne ervaring gehad. Hij was gehaast, ongeduldig en streng vertelden ze. Ik heb geprobeerd goed te luisteren naar wat de patiënt nodig had om de behandeling soepel te laten verlopen . Aan het einde van de behandeling spraken ze uit dat ze de behandeling als erg prettig hadden ervaren en dat ze graag bij mij terug kwamen voor de rest van de nodige behandelingen. Door alle tijd te nemen en te luisteren naar specifieke behoeftes van de patiënt kon ik hem een positieve ervaring bieden. En een blije patiënt betekent dat ik daar ook blij van word!

Waarom vind je dat mensen voor tandartspraktijk Dronten moeten kiezen?

Het is een groepspraktijk waar meerdere tandartsen, mondhygiënisten en assistenten samenwerken aan de best mogelijke zorg voor de patiënt. Hierdoor is er veel onderling overleg en worden casussen binnen de praktijk besproken. Dit zorgt ervoor dat alle collega’s van elkaar leren en we elkaar kunnen helpen bij moeilijke casussen. Verder heeft iedere tandarts vaak toch wel bepaalde dingen die hij of zij extra leuk vindt of buitengewoon goed in is. Hierdoor kunnen mensen ook bij specialistische behandelingen bij de beste behandelaar terecht sommige, wat de zorg ten goede komt.

Maak een afspraak met Nina Mulder

Onze specialisten

Ilana Jurriaans

Tandartsassistente

Bas van der Kooy

Tandarts

Marloes den Ouden

Tandartsassistent

Over Tandartspraktijk Dronten

Tandartspraktijk Dronten is een tandartspraktijk in het centrum van Dronten en bevindt zich aan het grote parkeerterrein van het Suydersee winkelcentrum. De tandartsen en overige medewerkers van tandartspraktijk Dronten hebben een passie voor hun vak en vinden het belangrijk om u de beste zorg te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, bij de behandelingen maar zeker ook bij de controles. Alleen zo kunnen wij de juiste diagnose stellen en hebben we voldoende tijd om ook aan u te laten zien waar problemen voorkomen of verholpen kunnen worden.

Hiernaast vinden we het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, de kwaliteit van de mensen met wie we werken, de materialen waarmee we werken en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

De tarieven voor de tandheelkunde zijn in heel Nederland gelijk, voor iedere behandeling, bij iedere praktijk. Met andere woorden de kosten voor iedere behandeling zijn bij iedere willekeurige tandarts gelijk. Kwaliteit kost u in de tandartspraktijk dus niets meer.

Tandartspraktijk Dronten is 5 dagen per week geopend. Op maandagavond en woensdagavond zijn wij tot 21.30 uur geopend. Ook telefonisch zijn wij tijdens de openingstijden gewoon bereikbaar. Heeft u een spoedgeval op zondag? Onze tweede locatie in Amsterdam biedt de mogelijkheid voor een spoed tandarts Amsterdam. U krijgt dan onze directe collega’s van TandartsJordaan en kunt hen uw vragen stellen en wellicht een spoed afspraak inplannen.

Afspraak maken Inschrijven