Onze behandelingen

Tandartspraktijk Dronten biedt complete kwaliteit van tandarts behandelingen in Dronten. We helpen u om uw tandvlees, tanden en kiezen in optimale conditie te houden en gebruiken daarvoor de meest moderne technieken en apparatuur. Ook volgen we heldere richtlijnen en processen die gebaseerd zijn op de laatste inzichten binnen de tandheelkunde.

Tandarts controle

Om uw tanden mooi, maar vooral gezond te houden, wordt geadviseerd om twee keer per jaar uw gebit een tandarts controle in te plannen om te uw gebit te controleren op (beginnende) problemen en te voorkomen.

Mond-
hygiënist

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen maximale zorg ontvangt, maar ook leert hoe uw tanden gezond blijven. Bent u op zoek naar een deskundige mondhygiënist? Plan een afspraak in bij een van onze specialisten.

Angst-
tandarts

Bij Tandartspraktijk Dronten begrijpen wij dat patiënten angst kunnen hebben voor de tandarts. Wij vinden het daarom belangrijk te luisteren naar u als patiënt. Ook  leggen wij uit wat u kan verwachten en wat de behandeling inhoudt.

Ontstoken tandvlees

Denkt u ontstoken tandvlees te hebben en wilt u dit zo snel mogelijk behandeld hebben? De mondhygiënist bij Tandartspraktijk Dronten helpt u hier graag bij en beantwoord al uw vragen.

Tanden bleken

Tandartspraktijk Dronten maakt gebruik van de ‘walking bleach’ methode. Hiervoor worden twee bleekbitjes gemaakt, die perfect rondom uw tanden en kiezen passen. U kunt uw tanden en kiezen vervolgens zelf thuis bleken.

Gaatjes vullen

Gaatjes ontstaan door langdurige aanwezigheid van tandplaque op uw gebitsonderdelen. Dit kunt u voorkomen met de juiste mondzorg. De juiste behandeling van de mondhygiënist helpt hierbij.

Wortel-
kanaal-
behandeling

Bij een acute wortelkanaal ontsteking kunt u (zeer pijnlijke) zenuwpijnen voelen. Heeft u ondraaglijke tandpijn? Dan bestaat de kans dat u last heeft van een acuut ontstoken of dode zenuw van uw tand.

Kronen en bruggen

Wanneer uw tand gevuld is of wanneer deze verzwakt is, heeft dit gevolgen voor de sterkte van uw tanden. Om permanent verlies van de tand tegen te gaan kan een kroon noodzakelijk zijn.

Tand-
extractie

Om het trekken van tanden en kiezen te voorkomen bespreekt uw tandarts bespreekt uw tandarts altijd mogelijke alternatieven. Soms kan uw tand of kies nog behouden worden door middel van een wortelkanaalbehandeling.

Implanto-
logie

Als tanden of kiezen verloren gaan is het mogelijk om de missende tand of kies te vervangen door een implantaat met daarop een kroon. Bent u op zoek naar een implantoloog in Dronten? Bij Tandartspraktijk Dronten helpen wij graag!

Facings

Door middel van facings kunnen verkleurde tanden aangepast worden naar een witte kleur. Ook scheve tanden kunnen door middel van facings in een vloeiende lijn worden geplaatst. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Ons team

Maak een afspraak: 0321 314 538

Ik ben zeer tevreden over de tandarts en mondhygiënistes. Ze zijn zeer deskundig, werken met de laatste technieken en nemen de tijd voor je. Van tevoren wordt ook duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren.

 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
F Landstra

De tandarts is ontzettend vriendelijk en deskundig. Dat de praktijk op donderdagavond open is, komt heel goed uit. Alles is goed georganiseerd en netjes. Ik ga hier altijd met een gerust hart naar toe.

 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
J Lemmens

Maarten Vaartjes is een zeer deskundige tandarts en voor zijn assistentes geldt hetzelfde. Vertrouw altijd volledig op zijn vakkundigheid en kan niet anders dan positief over Tandartspraktijk Dronten zijn.

 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
A Visser